1P 幣
有無人有D自家養既兔兔賣呀?信唔過MK果D寵物店中過招啦...好傷心...間死人龍貓樂園同佢D分店...

姐系飲兔媽既奶,滿左月就食MOMI既A+T草.

寵物店果D全部都系求其養,食埋曬D過期垃圾同埋生水,

又大力對D兔仔又差嚇鬼死D兔兔,命都短幾年啦,又好多都有病/_\
BieChan 2013-4-11 03:03:55 AM
yocheng 發表於 2013-4-10 06:20 PM
因出國讀書,兔仔冇人養
有興趣email me

請問係咩兔?幾多歲?同埋有冇相?
yocheng 2013-4-11 03:44:06 PM

就係依隻兔
http://petkd.net/adopt.php?mod=view&id=934
因為我都係幫朋友POST
lovin_gloria 2013-5-6 09:49:21 AM
領養都唔錯丫, 起碼之前經兔協/愛協好好咁照顧左先, 少左好多出面寵物店養既病先
你見唔見出面賣既, 好多時佢地鼻仔都有鼻水痕跡, 仲要係一堆兔放埋一齊

至於你講夾兔既問題, 我用過來人身份同你講實質情況係點...
我自己有兩隻兔, 一隻女一隻仔
初初我就俾兩個隔住個籠去適應對方既存在
到真正實戰既時候......阿囡追住阿仔...咬!!!
真係嚇鬼死我, 仲要幾次都係咁

之後慢慢佢地開始接受到對方....
而家佢地都好鍾意痴住大家, 不過仍然係唔可以一齊住

夾兔真係要俾多d時間同耐性先可以, 如果佢地最終都唔可以一齊住埋就唔好勉強了
雪希 2014-4-15 11:11:33 AM 來自手機
我家雪雪(女)和新黎既希希(男)一黎就夾到 初時真係好驚夾5到 擔心死我 現在讓佢地同籠住

快速發帖