張梳化分左一半比妹妹訓了....好嘆
但我就得返一半可以訓了....

2013-04-14 19.35.56.jpg (1.09 MB, 下載次數: 26)

2013-04-14 19.35.56.jpg

wyman 2013-4-15 12:18:44 AM
施服死了
raywong521 2013-4-15 01:35:12 AM
呵呵~兔兔訓得好舒服呢~~
hh0 2013-4-15 06:59:48 AM
嘆!
貓仔兔 2013-4-15 06:58:06 PM
你係全天侯放養?我嗰隻唔會在sofa 瞓的,我都想佢咁瞓陪下我睇電視呀!好悠閒的兔子!
KARYLIN 2013-4-15 09:07:07 PM
貓仔兔 發表於 2013-4-15 06:58 PM
你係全天侯放養?我嗰隻唔會在sofa 瞓的,我都想佢咁瞓陪下我睇電視呀!好悠閒的兔子! ...

哈哈,都唔係架,返工前同放工後先比佢出黎玩,其實我都好想廿四小時比佢自由行,但佢仲未乖乖會咬電線呀~
我一座落梳化佢就會跳上黎陪我,佢好鍾意張梳化架
raywong521 2013-4-16 02:59:59 PM
我對兔兔都好鐘意梳化,佢地直頭想霸晒添......對我都算好,肯分d住比我一齊坐,我就邊摸兔兔頭仔邊睇電視,但係對兔爸就發脾氣,兔爸坐落張梳化,兔兔就係咁掘地,咬梳化布,出兔拳,冒求趕兔色落梳化
KARYLIN 2013-4-16 03:03:42 PM
raywong521 發表於 2013-4-16 02:59 PM
我對兔兔都好鐘意梳化,佢地直頭想霸晒添......對我都算好,肯分d住比我一齊坐,我就邊摸兔兔頭仔邊睇電視,但 ...

哈哈~佢地好可愛呀...
其實兔兔係咪多數鐘意媽媽多過爸爸架...因為八妹都唔係幾痴爸爸架...
raywong521 2013-4-16 07:06:01 PM
KARYLIN 發表於 2013-4-16 03:03 PM
哈哈~佢地好可愛呀...
其實兔兔係咪多數鐘意媽媽多過爸爸架...因為八妹都唔係幾痴爸爸架... ...

其實,我都唔知係唔係,我養過既寵物都係唔鐘意痴兔爸,鐘意痴我多d,兔爸成日都講笑話,寵物都係當佢工人,唔係爸爸

動物都知咩人錫佢地,感覺上,通常都會痴住日常照顧佢地,同埋成日見到既人~
KARYLIN 2013-4-16 09:35:03 PM
raywong521 發表於 2013-4-16 07:06 PM
其實,我都唔知係唔係,我養過既寵物都係唔鐘意痴兔爸,鐘意痴我多d,兔爸成日都講笑話,寵物都係當佢工人,唔 ...

哈哈~咁痴我是正常啦...兔爸也沒照顧過妹妹呢...
Insomniahk 2013-4-19 04:40:24 PM
果然係嘆

快速發帖