1P 幣
我唔知點解我隻強強唔俾人抱又唔出籠玩,而家佢啱啱發育期唔知關唔關事??

wmkcnw 2013-4-20 10:19:21 PM
佢未適應新環境, 起碼一個月左右, 不過佢地天生唔鍾意俾人抱. 我兩隻兔要係我遠離佢地先肯出籠玩. 同埋佢地鍾意係床單度跳, 你可以放張舊床單, 放D零食, 引佢出黎玩.
HSY 2013-4-20 10:55:51 PM
比d 時間大家相處
勉強冇幸福=」有d兔仔天生唔鐘意比人抱
但你都唔會因為咁而唔愛佢掛?
我睇住佢地傻更更既樣 都好滿足
DomDomPig 2013-4-20 11:56:18 PM
同我隻卒卒好似樣
卒卒都唔鐘意比人抱架,無所謂啦,佢開心咪得囉
showever1988 2013-4-21 06:59:23 PM
DomDomPig 發表於 2013-4-20 11:56 PM
同我隻卒卒好似樣
卒卒都唔鐘意比人抱架,無所謂啦,佢開心咪得囉 ...

你隻卒卒同我隻強強真係有少少似喎~btw 多謝你既分享~
showever1988 2013-4-21 07:00:34 PM
HSY 發表於 2013-4-20 10:55 PM
比d 時間大家相處
勉強冇幸福=」有d兔仔天生唔鐘意比人抱
但你都唔會因為咁而唔愛佢掛?

係呀~邢家唯有由得佢~佢有佢生活我有我忙碌~最正既係佢食既時候先搵你~都好好嫁
喇~

快速發帖