呢掛天氣又熱又焗又潮濕,我家肥兔好明顯食少左草,懶左又郁少左...
你地既兔兔會唔會呢?
單選投票, 共有 22 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
wmlynlyn 2013-4-21 12:24:26 PM
會架佢食少左我就俾多d菜
raywong521 2013-4-21 02:19:58 PM
食小左d,水飲多左~但係一加新草,兔兔同樣好興奮
KARYLIN 2013-4-21 02:49:39 PM
依然係食好多,但就跑小左,懶左,訓多左
kingleung2 2013-4-21 03:38:37 PM

http://m.youtube.com/watch?v=TCKsnKFNB0I

唔好意思,借少少位,請問片中係邊隻蔬菜?

lucass 2013-4-21 05:06:48 PM
似係莞茜
kingleung2 2013-4-21 05:17:06 PM
lucass 發表於 2013-4-21 05:06 PM
似係莞茜

佢地好似好鐘意食
Suzanne 2013-4-21 05:20:35 PM
kingleung2 發表於 2013-4-21 03:38 PM
http://m.youtube.com/watch?v=TCKsnKFNB0I

唔好意思,借少少位,請問片中係邊隻蔬菜?

有莞茜都有番茜(Parsley). 莞茜有高蛋白質,我大概成兩個月先比兔仔食一次, 少食為妙~
kingleung2 2013-4-21 06:40:19 PM
Suzanne 發表於 2013-4-21 05:20 PM
有莞茜都有番茜(Parsley). 莞茜有高蛋白質,我大概成兩個月先比兔仔食一次, 少食為妙~ ...

唔該晒
lucass 2013-4-21 11:39:55 PM
我隻都鐘意食莞茜!
all_loving_it 2013-4-23 02:02:19 AM

我因為長期全天候開冷氣同抽濕機, 所以我屋企既兔兔無受影響, 一樣係不停食, 不停又跳又跑, 非常活潑好動, 特別總理
KARYLIN 2013-4-24 09:04:01 PM
all_loving_it 發表於 2013-4-23 02:02 AM
我因為長期全天候開冷氣同抽濕機, 所以我屋企既兔兔無受影響, 一樣係不停食, 不停又跳又跑, 非常活潑好動,  ...

廿四小時咁開冷氣,月費要幾錢呀?
我都想再熱D就開冷氣比兔兔呀...
rannes.qq 2013-4-24 09:55:36 PM
all_loving_it 發表於 2013-4-23 02:02 AM
我因為長期全天候開冷氣同抽濕機, 所以我屋企既兔兔無受影響, 一樣係不停食, 不停又跳又跑, 非常活潑好動,  ...

我都長期開冷氣架,,,不過如果我出街就會比冰種比兔兔!
不過冷氣本身都已經有抽濕架喎…你埋開抽濕咪好乾囉
all_loving_it 2013-4-24 11:41:52 PM
rannes.qq 發表於 2013-4-24 09:55 PM
我都長期開冷氣架,,,不過如果我出街就會比冰種比兔兔!
不過冷氣本身都已經有抽濕架喎…你埋開抽濕咪好乾 ...

我係24小時開

唔會太干, 因為我三部抽濕機本身有測量濕度計, 只要超過設定既濕度先會抽濕, 到設定以下既濕度就會關閉

當天氣太干燥, 就會改開放濕機
all_loving_it 2013-4-24 11:43:07 PM
KARYLIN 發表於 2013-4-24 09:04 PM
廿四小時咁開冷氣,月費要幾錢呀?
我都想再熱D就開冷氣比兔兔呀...

一期電費二千幾

有三部冷氣用時間制設定輪流開

快速發帖