發現水壺用了才3個月已開始滴水,因內裡的皮帶吸不實鐵珠!請問大家用緊那款?

raywong521 2013-5-3 12:13:04 AM
我在用這款,幾好用~買果陣話呢款係雙珠的

sweet0122 2013-5-3 01:35:15 AM

用緊呢款:
我見好多兔友都用呢款,所以跟住買^^
唔錯呀,好易出水又唔漏水。最近幫兩隻倉鼠都換埋呢隻牌子既水樽。

wesky  留意圖片規例: http://petkd.net/thread-23242-1-1.html  2013-5-3 05:11:35 AM
Charlotte1121 2013-5-3 12:57:18 PM
raywong521 發表於 2013-5-3 12:13 AM

我隻兔兔都係用呢款架~~~幾好!!
Yuki78 2013-5-3 08:52:09 PM
raywong521 發表於 2013-5-3 12:13 AM

雙珠好似幾好喎,明天去買過先,謝謝
lucass 2013-5-5 10:47:08 AM
我都係用粉紅色果款,完全唔漏水,正!
AliceWong 2013-6-6 08:39:05 AM
sweet0122 發表於 2013-5-3 01:35 AM
用緊呢款:

我都係用尼個,我用左1年半都冇事。你可以買尼個用
yangsinky 2013-6-13 01:24:24 PM

哪裡買的?多少錢?
我屋企個衰野咬左兩個水樽個管岀來啦
billlo88 2013-6-13 03:14:21 PM
sweet0122 發表於 2013-5-3 01:35 AM
用緊呢款:

我兔兔也是用這款,出水順,不漏水,在MxxxZoo買,Good Quality - 75.00.
raywong521 2013-6-14 12:17:41 PM
yangsinky 發表於 2013-6-13 01:24 PM
哪裡買的?多少錢?
我屋企個衰野咬左兩個水樽個管岀來啦

我之前應該係兔協買,幾十蚊,都用左兩,三年,而家都無問題~
keio 2013-8-9 06:17:24 PM
我用緊Lixit的水樽,到現在都沒有漏水

快速發帖