兔兔不在同埋唔打算再養,

出讓他的物品還有多餘的龍貓物品

價錢系最下面

(只for中,小 SIZE的倉鼠) (free)

116.jpg 廁所用左大約一個月,我用水沉左一個星期,邊位有部份比龍貓咬過
中間個草架用左3日(已經洗左)   個龍貓屋上手的,應該用左一年左右,個入口有明顯咬走一部份,
半個月之後先賣,因為我到時會買間大D.
115.jpg 中間2個草架, 2個都用過幾次   

(free)

114.jpg   左邊:溫濕度計     中間: 溫度計

(free)

、用途,用黎留意溫度,龍貓和兔子很怕熱的,另外濕度for注意草保存同埋決定龍貓沖凉次數,洗多洗少都會有問題,同埋要開抽濕機
113.jpg 龍貓跑步用,35CM長,後面有4個野固定,用左唔夠2分鐘
個籠放唔落,新籠未買,但系覺得有D曬位,想換個細D
,賣的意欲一般唔洗蝕好多就賣,個價自己PM我,十分不合理我唔會回覆

110.jpg 只系放深色的木,全新未用過,其中有2-4舊(共7舊)用過不夠5分鐘(未洗)
089.jpg   BB兔糧,用左9-10日,食唔多,開唔夠10次,我系放系膠瓶入面保存數日分量,所以包糧掂到空氣既時間唔會好長,每次用完搵膠子封死個口,開左一個月
087.jpg 中間果個用左唔夠10個鐘(已洗)
086.jpg 用左3-4日,比龍貓咬過左下角,可以自己用濕草修理反好的(已洗)

T1a2GrXgBZXXaNTNk9_073552.jpg_310x310.jpg 已經買左圍板所以呢個已經無用了,用左大約10次  25CM長道門 關門後 唔夠實要搵膠子固定下比較好  ( 注意  )  唔系個個龍貓都鐘意玩,開頭會好驚要玩幾次先識,可能會嚇到佢地要念清楚.

仲有小量磨牙糧 (FREE)

因為有D野我買好多動物野送的,

有的上手留底,所以唔多知道全部價錢

如果價錢唔合理可以講的,多買可以平   

木草架,龍貓屋,草地,草屋,溫濕度計,跑球 50$     其他全部  30$  x1    

只   面交  不郵寄   長沙灣  MTR 交收比較方便

Jojo_brilliant 2013-5-8 11:09:41 PM
有意。pls  check pm
kakang 2013-5-12 07:52:15 PM
  check pm pls thz
IvanLau 2013-5-14 01:36:31 AM
你會不會PM錯了?沒收到PM.....
crystal55445 2013-5-23 02:50:59 PM
BB兔糧 please. 收幾多錢?
IvanLau 2013-5-24 01:39:37 AM
求其得啦
s081051 2013-6-27 05:13:42 PM
還有沒有呀??
IvanLau 2013-7-14 06:48:35 PM
YES                  11
crystal55445 2013-7-15 11:55:50 AM
跑球 賣咗未?

快速發帖