1P 幣
我隻兔兔哩排成日咬籠,搞到我訓唔到教{:soso_e137:}
我以為咬籠就係想出黎玩,點知我開左門佢都唔出黎...咁我應該點好,求各位大佬指點

wesky 2013-6-3 10:14:45 PM
用圍欄, 圍住個籠, 個籠開住門,  由得佢自己玩~
wingwa87 2013-6-3 10:18:29 PM
wesky 發表於 2013-6-3 10:14 PM
用圍欄, 圍住個籠, 個籠開住門,  由得佢自己玩~

咩圍欄??係咪要買嫁??
syt174698 2013-6-3 10:30:48 PM
Q兔廊,金魚街寵物店都有,R記同8號仔都有,你住邊區呀?
wingwa87 2013-6-3 11:07:52 PM
syt174698 發表於 2013-6-3 10:30 PM
Q兔廊,金魚街寵物店都有,R記同8號仔都有,你住邊區呀?

屯門區~
syt174698 2013-6-4 12:02:18 AM
八號仔同R記,有得賣,R記可以送貨添
lucass 2013-6-4 12:08:37 AM
屯門都有兩間8號,不過,兔仔唔係一開籠就跑出黎架咩
winter 2013-6-4 03:58:51 AM
lucass 發表於 2013-6-4 12:08 AM
屯門都有兩間8號,不過,兔仔唔係一開籠就跑出黎架咩

唔係!!有時兔兔悶同想找人摸 都會係咁
crystal55445 2013-6-4 10:54:36 AM
我兩隻兔兔好好哩, 唔咬籠 不過小嗰隻成日咬人
KatrinaLai 2013-6-4 12:06:47 PM
平時比佢食多d草, 唔好比零食.  留意下係咪冇水, 冇新鮮草, 佢投訴緊.  平時有少少時間走走跳跳, 因為地方太少我用唔到圍攔, 兔兔有日突然夜晚狂咬籠我直頭罰佢關浴缸中都冇用, 後來我用條毛巾圍住籠的門口佢再咬都被毛巾卸力冇咩聲, 佢後尾先冇咩再咬, 只係唔夠新鮮草時會咬.

快速發帖