今日出去買隻新草俾隻仔試,之後經過i l@ve  rabbit,有成6,7隻兔B,兔籠個底周圍係尿,隻隻兔B嘅腳都踩晒尿,有隻頸毛仲有舊唔知乜野,幾隻個鼻鼻邊仲有點黑黑的,又細隻,真係唔知幾大,見到佢地真係好想抱下佢地,同佢地清潔下。
講真,你地買兔,唔係就咁餵佢食就算呀.見到真係有D谷氣.
另外今日買嘅新草,幾多支,評價唔差,隻仔食得幾開心.

HSY 2013-6-11 07:41:13 AM 來自手機
大熱天時仲要放係門口勁出,我feel過入面d冷氣都吹唔到出去。
仲要搵d射燈射住晒 /-\
billlo88 2013-6-11 11:15:38 AM
請問從那買的?我的兔B都是吃這牌子的並從MxxxZxx買的.只不過從袋取出給牠吃后,過一晚啲草就開始變黄,牠就不再吃了。
Insomniahk 2013-6-11 03:20:07 PM
man made green pigment
look fresh
fish128 2013-6-11 07:39:40 PM
billlo88 發表於 2013-6-11 11:15 AM
請問從那買的?我的兔B都是吃這牌子的並從MxxxZxx買的.只不過從袋取出給牠吃后,過一晚啲草就開始變黄,牠就 ...

係mini zoo買

快速發帖