啱啱只係行左出廳 5 分鐘, 點知番入房就見到個慘況:

個衰仔咬爛左我個 Fendi 手袋呀!!!
仲要個袋係放左喺張枱上面既! 咁都得!!!

唔通佢見我呢幾日都好夜先番屋企, 所以諗住咬爛個袋我就冇得出街?????
你地比兔兔咬爛既野裡面, 邊一樣野爛左係最肉痛架?
MIA 2013-6-21 02:16:48 AM
之前我睇中佐個手袋,因為貴唔捨得買,等佐成一年多等減佐價先買!買嘅時候得返最後一個!
個手袋用佐半年都無個手袋中面俾囡囡咬穿佐幾個大窿!我入到房見到後就呆佐,只怪自己放佐係床尾無放好佢
crystal55445 2013-6-21 03:16:10 AM
無辨法啦,佢哋至鍾意咬嘢,原諒佢啦!{:soso_e149:}
Dallask 2013-6-21 03:18:00 AM

屋企無買圍欄,驚仔仔亂咬野又有D禁區(e.g.多塵)唔想佢去,唯有放風時不停“目及”實佢,而且佢太細個未跳到上高嘅地方,所以好彩暫時都未有咩損失
Hitan 2013-6-21 01:52:09 PM
MIA 發表於 2013-6-21 02:16 AM
之前我睇中佐個手袋,因為貴唔捨得買,等佐成一年多等減佐價先買!買嘅時候得返最後一個!
個手袋 ...

我個仔從來都唔亂咬野架,唔知做乜尋日無端端 attack 個袋
不過諗落睇黎佢地好識貨
之前我試過去旅行放左佢喺我朋友屋企照顧幾日
佢就專登走去人地個 LV 袋隔離痾左篤尿
買餸啲布袋放喺隔離就聞都唔聞下
Hitan 2013-6-21 02:09:06 PM
crystal55445 發表於 2013-6-21 03:16 AM
無辨法啦,佢哋至鍾意咬嘢,原諒佢啦!

我當場大叫,然後佢就速速逃離現場
之後為左比佢知道我唔高興,於是我就即刻喺佢面前 dum 地同咕佢
仲要之後唔理佢
我諗佢知衰,大約兩分鐘之後行番過黎我度用鼻鼻篤篤我隻腳
雖然仍然好唔開心
但見佢咁都嬲唔落
MIA 2013-6-21 03:13:32 PM
Hitan 發表於 2013-6-21 02:09 PM
我當場大叫,然後佢就速速逃離現場
之後為左比佢知道我唔高興,於是我就即刻喺佢面前 dum 地同咕佢
仲要 ...

為左比佢知道我唔高興,於是我就即刻喺佢面前 dum 地同咕佢
等我又試下呢招先
MIA 2013-6-21 03:15:29 PM
Hitan 發表於 2013-6-21 01:52 PM
我個仔從來都唔亂咬野架,唔知做乜尋日無端端 attack 個袋
不過諗落睇黎佢地好識貨
之前我試過去旅行放 ...

好有品味嘅兔兔
kwan104kwan 2013-6-21 09:01:31 PM
佢想你換新手袋嗜!

Hitan 2013-6-21 11:54:42 PM
MIA 發表於 2013-6-21 03:13 PM
為左比佢知道我唔高興,於是我就即刻喺佢面前 dum 地同咕佢
等我又試下呢招先 ...

其實我成日都咕佢...
不過次次都要確保關左房門先...
免得我屋企人以為我痴左線

記得有一次我咕完佢, 佢應該唔滿意, 咕番我轉頭...
Hitan 2013-6-21 11:58:29 PM
kwan104kwan 發表於 2013-6-21 09:01 PM
佢想你換新手袋嗜!

佢點知架???
我最近真係睇中左個手袋呀!

不過都唔駛咬爛人地個袋架!!!
今日攞左個袋去 shop 度問, sales 姐姐話換過一對帶差唔多要半個袋既價錢!!!
freeling820 2013-6-23 04:21:26 PM
兔兔真係好識揀野咬
仲要唔貴唔咬
我已經俾我嗰隻咬爛左個agnes b.同地圖袋
怪就怪自己亂咁放
Insomniahk 2013-6-24 04:22:24 PM
what is Fendi?  no idea
I'm just a rabbit
wongcarrot 2013-9-29 01:52:37 AM
發現佢咬完嘢,第一時間睇吓有無吞嘢落肚,佢地腸停仲大鑊過咬爛嘢
kawa0718 2013-9-29 02:57:03 AM
佢咬爆左我屋企4包米...

快速發帖