我只係養左華田兩個星期多d, 一直都唔知佢平時係開心定唔開心, 放佢出黎又淨係捐去枱底度攤....
又唔見佢跑, 唔見佢跳.....
佢有時都會企係身望下野, 但好多時都係攤係度.....
究竟佢鐘唔鐘意出黎嫁....?

各位平時放兔兔出黎佢係點嫁??

crystal55445 2013-6-21 10:29:56 AM
請問華田幾大?
Xenia_XD 2013-6-21 10:32:02 AM
Dr Ma話佢有4個幾月大!
raywong521 2013-6-21 01:38:25 PM
兔兔緊係鐘意出籠玩,試問邊有生物鐘意坐牢架?

兩個星期只係好短既時間,要了解兔兔既真性情,唔係一頭半個月就可以,要知大部份既兔兔都係比較細膽

遲d兔兔熟落左,就可能會賭蛋,探險,咬爛野,要小心家裡的電線,雜物

而家天氣咁熱,人都唔願郁啦~屋企有無長開冷氣?係17~21度既環境,兔兔先係最舒服

我對兔兔冬天既時候活躍好多,我用圍欄養,圍欄長期開住,訓覺既時候先関門,兔兔偶爾會出來四圍行
Xenia_XD 2013-6-21 02:01:57 PM
屋企冇開冷氣, 因為呀媽唔比, 而且屋企係山邊, 開左門就好大風, 好涼, 平時都係長開門!
呢幾日都熱, 我都有比冰種佢, 但佢好似唔係咁鐘意成日整開個冰種....

快速發帖