想幫我家小兔找男友

cheesi 發表於 2013-06-24 15:13|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我家小兔(CLOUDY)剛10個月大,女生。
想幫它找個男朋友仔...

jonechung16 2013-7-24 09:42:15 AM
我都係想俾佢同女仔生一次才絕育, 到時如果你兔女生左幾隻, 可否俾一隻我?
kangai 2013-10-5 08:29:22 PM
cheesi 發表於 2013-6-24 09:42 PM
有照片嘛?

有呀..E-maiL你??
summeryan 2013-10-12 08:42:54 PM
我果隻系賓賓...
可以whatsapp我傾計呀...5405-8871
lovin_gloria 2013-10-15 05:41:37 PM

樓主, 希望你再考慮清楚先決定...
你話有朋友有經驗, 但兔兔既生命長就可以去到10年, 如果生咁多隻出黎, 每隻都需要我地去愛佢, 你係咪可以隻隻都一視同仁, 每一隻都可以分配相同時間去陪佢地去愛佢地?

好認同有兔友講既....而家係你想兔兔生bb...唔係佢自己...
兔兔un兩un就會有bb, 一胎又好多隻....
以我所知, all loving it都有試過照顧兔bb既經驗, 睇見都覺得好辛苦
因為真係要用好多時間同金錢去照顧, 如果有咩事上黎要睇e生, 嗰度都幾甘!

所以, 都係請樓主再三考慮清楚....
shu_wun 2013-10-30 01:22:06 PM
我果隻同你果隻都好似樣...不過我果隻d毛短d haha
可惜我果隻仔仲係小朋友.....
air 2013-11-2 10:10:44 PM 來自手機
我有,送比你,
ltc1234567890 2013-11-16 03:33:04 PM 來自手機
我有支貓貓兔仔,因過澳門工作,冇時間照顧,
白色毛紅色眼兩歲大,女仔,已絕孕,健康,識去廁所,
付1000KG  oxbow. 兔糧,一包momi。1st草,
有意致電54894060,天水圍領取,自備兔袋水樽
ltc1234567890 2013-11-16 03:33:32 PM 來自手機
jonechung16 發表於 2013-7-24 09:42 AM
我都係想俾佢同女仔生一次才絕育, 到時如果你兔女生左幾隻, 可否俾一隻我?
...

我有支貓貓兔仔,因過澳門工作,冇時間照顧,
白色毛紅色眼兩歲大,女仔,已絕孕,健康,識去廁所,
付1000KG  oxbow. 兔糧,一包momi。1st草,
有意致電54894060,天水圍領取,自備兔袋水樽

快速發帖