作為兔糧狂熱愛好者嘅PANDA,一見我擺兔糧入個草球,就馬上大舉進攻草球!
可惜人算不如天算,喺佢準備撤退嘅時候。。。

雖然我恥笑咗佢十幾秒先幫佢解圍,不過。。。我應該唔會俾人告我虐兔架可?XD
crystal55445 2013-7-2 05:57:57 AM
很跳皮
KARYLIN 2013-7-2 09:28:13 AM
哈哈,佢好傻瓜呀!
yancyan520 2013-7-2 10:47:53 AM
哈哈...兔兔帶頭盔
Dallask 2013-7-2 11:02:35 AM
crystal55445 發表於 2013-7-2 05:57 AM
很跳皮

佢啱啱仲嘗試咬爛兔糧個包裝袋,有無咁鐘意兔糧呀。。。
Dallask 2013-7-2 11:03:55 AM
KARYLIN 發表於 2013-7-2 09:28 AM
哈哈,佢好傻瓜呀!

可能太傻,仲未train到佢去廁所!
Dallask 2013-7-2 11:05:22 AM
yancyan520 發表於 2013-7-2 10:47 AM
哈哈...兔兔帶頭盔

仲型過Iron man!哈哈
raywong521 2013-7-2 11:15:30 AM
d糧會收起佢,兔兔真係好鐘意兔糧,若果兔兔偷食太多,就要睇醫生

電線兔兔都好鐘意,小心為上
Dallask 2013-7-2 11:46:50 AM
raywong521 發表於 2013-7-2 11:15 AM
d糧會收起佢,兔兔真係好鐘意兔糧,若果兔兔偷食太多,就要睇醫生

電線兔兔都好鐘意,小心為上 ...

嗯嗯,我兔糧用衫夾夾得好好,佢偷食唔到~
其實想請教一下,佢宜家2個月大,有D人話應該唔好限糧,但我驚佢食糧就唔食草,所以有限制佢每日食量,咁樣啱唔啱?
KARYLIN 2013-7-2 03:21:06 PM
Dallask 發表於 2013-7-2 11:03 AM
可能太傻,仲未train到佢去廁所!

我果隻都唔識架, 佢會係個籠D角位到柯, 但出到廳就會乖乖唔會四圍去...
Dallask 2013-7-3 11:49:40 AM
KARYLIN 發表於 2013-7-2 03:21 PM
我果隻都唔識架, 佢會係個籠D角位到柯, 但出到廳就會乖乖唔會四圍去... ...

你就好啦~我嗰隻完全相反,喺籠度識去,但一出嚟就滿城盡帶黃金屎。。。
freeling820 2013-7-3 02:39:22 PM
haha
我真係忍唔住 笑左
Dallask 2013-7-3 05:12:06 PM
freeling820 發表於 2013-7-3 02:39 PM
haha
我真係忍唔住 笑左

有時覺得睇兔兔就好似睇電影咁,每個moment都好有趣,百看不厭,哈哈
KARYLIN 2013-7-3 09:36:48 PM
Dallask 發表於 2013-7-3 11:49 AM
你就好啦~我嗰隻完全相反,喺籠度識去,但一出嚟就滿城盡帶黃金屎。。。 ...

哈哈~依個真係BB...周圍便便....
amazingharry 2013-7-9 10:18:41 PM
唔好無限供應糧啊! 食開就唔肯食草, 問題好大架
我個時早晚各1-2匙糧, 如果發現佢磨成個鐘都食唔晒就減d
另外比a草佢食, 我隻兔鍾意a草仲多過糧 兔協姐姐教比一個拳頭咁多就好了
只有t草先可以無限供應架

快速發帖