我: 你真係好懶呀!! 華田!!
華田: 嗯?
我: 比d證據你睇!

我: 你之後就會變肥豬!!
肥豬
華田: 唔係掛~?!! 我會做多d運動嫁啦~ 但等我食埋條草先啦!!
我:
KARYLIN 2013-7-28 09:55:49 PM
哈哈~我都見過妹妹咁食, 真識嘆!
Xenia_XD 2013-7-28 10:09:18 PM
KARYLIN 發表於 2013-7-28 09:55 PM
哈哈~我都見過妹妹咁食, 真識嘆!

咁佢會唔會叼住條草訓?
華田會咁!
kwan104kwan 2013-7-28 10:10:23 PM
華田話:我係乖到,訓係度都食草!

Xenia_XD 2013-7-28 10:22:54 PM
kwan104kwan 發表於 2013-7-28 10:10 PM
華田話:我係乖到,訓係度都食草!

你係乖既, 就乖乖地唔好亂咬野!!
crystal55445 2013-7-29 07:08:01 AM
超感激你同華田精彩嘅演出。呢種活潑嘅演繹方法我比10個like 你
KARYLIN 2013-7-29 09:19:58 AM
Xenia_XD 發表於 2013-7-28 10:09 PM
咁佢會唔會叼住條草訓?
華田會咁!

佢果然好有型~
raywong521 2013-7-29 12:39:52 PM
呵呵~兔地天生係嘆世界架嘛~我地羨慕唔到咁多
Xenia_XD 2013-7-31 02:09:59 PM 來自手機
KARYLIN 發表於 2013-7-29 09:19 AM
佢果然好有型~

佢成日叼住條草扮浪子!

Xenia_XD 2013-7-31 02:11:02 PM 來自手機
raywong521 發表於 2013-7-29 12:39 PM
呵呵~兔地天生係嘆世界架嘛~我地羨慕唔到咁多

係~~ 比我都想好似佢咁!

快速發帖