睇電視知道有寵物傳心師,想知係咩黎架?香港有得讀既?
crystal55445 2013-7-31 01:44:57 AM
這是一個人和動物之間信任,增強信心和完整自己生命的過程。而寵物的本質就是對主人無窮的愛。傳心,根本就是一個傳愛的過程。一般人對直覺力運用的疑惑及憂慮,本課程導師Carlie憑豐富的靈性教導經驗,會提供完整的指引,讓大家對直覺心靈溝通更具信心和安心。課程內容有:-動物傳心個案短片欣賞-動物傳心詳解及疑問解惑-靜心練習-直覺、心靈感應開發-與你的動物溝通-與其他動物溝通-與離世動物溝通-感應物件獲取動物訊息-傳心後穩定身心練習(獨家)
crystal55445 2013-7-31 01:46:34 AM
自選上課時間:1人自選時間學費為$2480,2人或以上自選時間學費為$1660/人。可選時間為逢星期一至日任何時段。請於申請時遞交2-3個參加者能上課的日期及時間以供導師選擇。報名及查詢請致電61106369或電郵 [email protected]。名
yinyin19940 2013-8-2 07:55:56 PM
我有朋友隻兔兔做過 好似3百蚊 -45MINS 係佐敦
佢講到好似好準咁 但事實係點我就唔知
但如果有錢的話 一試無妨 (我係窮兔奴)
KARYLIN 2013-8-2 10:27:38 PM
yinyin19940 發表於 2013-8-2 07:55 PM
我有朋友隻兔兔做過 好似3百蚊 -45MINS 係佐敦
佢講到好似好準咁 但事實係點我就唔知
但如果有錢的話 一試 ...

但不知是真是假呢〜
上網睇過,都似係用直覺去感受小動物的想法
好像沒有科學根據
yinyin19940 2013-8-12 08:33:20 PM
KARYLIN 發表於 2013-8-2 10:27 PM
但不知是真是假呢〜
上網睇過,都似係用直覺去感受小動物的想法
好像沒有科學根據

我自己覺得係假,
不過總有人迷信既
就好似睇相同占卜咁

快速發帖