(我係度清潔飛耳個籠, 佢竟然係SOFA裝落唻睇我做咩, 不過佢無時停, 最終仲係SOFA屙左幾粒屎)

(唻左屋企幾日, 開始放下佢出唻玩, 佢玩玩下就會咁樣"定格"望野, 其實呢刻佢望住TV, 唔知係咪有聲... SO CUTE, 個樣好BABY)

(我係度整緊佢個籠既野, 佢就好好奇咁望住, 咁既動作... 佢好小巧好細隻, 咁又係人地仲係BB姐先2個月大~ 佢仲會成日咁既樣望住我, 示意我俾免糧佢食, 你指啦, 始終有限份量嫁MA~ 唔可以餵咁多嫁)

raywong521 2013-8-7 01:15:31 PM
個樣好可愛呢~要健健康康喔~
happyemily 2013-8-7 03:37:06 PM
raywong521 發表於 2013-8-7 01:15 PM
個樣好可愛呢~要健健康康喔~

我都係咁話呀, 最緊要健康呀~ 依家始終仲係細
crystal55445 2013-8-7 09:51:15 PM
快啲幫飛耳影多啲相,啲BB兔寶寶大得很快呢!我錯過了,追唔番轉頭!
kwan104kwan 2013-8-7 10:03:17 PM
好可愛!好想同佢玩!
kawa0718 2013-8-8 01:36:38 AM
點解你隻腳咁乾淨/3\ 我隻白兔好易有尿濆
happyemily 2013-8-10 05:34:57 PM 來自手機
kawa0718 發表於 2013-8-8 01:36 AM
點解你隻腳咁乾淨/3\ 我隻白兔好易有尿濆

唔係呀 飛耳依家腳板都有黃黃綠綠嫁
happyemily 2013-8-10 05:36:06 PM 來自手機
kwan104kwan 發表於 2013-8-7 10:03 PM
好可愛!好想同佢玩!

thanks呀 健康最緊要
happyemily 2013-8-10 05:36:58 PM 來自手機
crystal55445 發表於 2013-8-7 09:51 PM
快啲幫飛耳影多啲相,啲BB兔寶寶大得很快呢!我錯過了,追唔番轉頭! ...

都係呀 最近都覺大了啲 pat pat 大左 哈
yinyin19940 2013-8-12 08:36:32 PM
佢好白雪雪呀
happyemily 2013-8-13 12:41:49 PM
yinyin19940 發表於 2013-8-12 08:36 PM
佢好白雪雪呀

但手腳依家黃黃綠綠咁, 最近連鼻仔都有DD綠色, 應該係D草~
yinyin19940 2013-8-13 07:52:33 PM
happyemily 發表於 2013-8-13 12:41 PM
但手腳依家黃黃綠綠咁, 最近連鼻仔都有DD綠色, 應該係D草~

到佢大左會重黃呀

快速發帖