bB做咗個45分鐘既手術,麻醉之後,無唔呼吸,好彩加咗d藥幫助呼吸之後有返呼吸,救返條命仔。個傷口好大要困籠,又要帶7日頭罩,尋日朝早兔爸驚見頭罩甩咗出來,到中午我見到又係甩咗出來。為咗唔想揰來揰去,揰甩個頭罩所以都係困返入個細籠仔道。好心痛!我第2日先發現佢受傷,一見到就哭咗出來。個線口有3cm長,d皮膚拉得好緊所以唔比佢走來走去,拉到個傷口。而家每晚56點起床入佢間房睇下個頭罩仔有冇甩出來,而家24小時看住佢,幫佢抓痕。Lucas就同我地瞓,盯住佢。希望trIp之前好返,唔先酒店姐姐照顧!
KARYLIN 2014-1-15 01:27:39 PM
祝bb早日康復!
Bb要做咩手術攪到咁驚險呀
Dylan 2014-1-15 01:43:09 PM 來自手機
KARYLIN 發表於 2014-1-15 01:27 PM
祝bb早日康復!
Bb要做咩手術攪到咁驚險呀

bB有個$5銀禁大既傷口要全身麻醉縫合傷口,囧
yinyin19940 2014-1-15 11:14:48 PM
點樣整到咁架
您都要照顧自己身體至有能力照顧BB呀
hh0 2014-1-16 12:10:05 AM
係點樣整親有個咁大既傷口,打交?
一定好痛心!祝bB快D好返
KARYLIN 2014-1-16 10:35:34 AM
Dylan 發表於 2014-1-15 01:43 PM
bB有個$5銀禁大既傷口要全身麻醉縫合傷口,囧

一定好痛啦
Dylan 2014-1-17 01:04:28 PM 來自手機
hh0 發表於 2014-1-16 12:10 AM
係點樣整親有個咁大既傷口,打交?
一定好痛心!祝bB快D好返

Lucas同bB2間交換咗,我一開門bB好快就跑入佢之前間房發現有人逆權侵佔,就跑去鬧又出兔拳。兵荒馬亂打到鴉鴉叫,我即刻分開佢地我都好傷,痛到瞓唔著⋯⋯鳴嗚鳴
Dylan 2014-1-17 01:08:30 PM 來自手機
KARYLIN 發表於 2014-1-16 10:35 AM
一定好痛啦

bB個傷口埋得好靚,20號就可以除頭罩23號覆診。
kwan104kwan 2014-1-19 09:14:50 AM
保重呀!要快D好番!
Dylan 2014-1-24 07:40:20 PM
Dr am 幫bB check 完傷口,要帶多3日頭罩仔,要兔協姐姐照顧咧
hh0 2014-1-24 10:05:12 PM 來自手機
你去旅行放係兔協寄養?
Dylan 2014-1-25 08:43:14 PM
hh0 發表於 2014-1-24 10:05 PM
你去旅行放係兔協寄養?

係呀!兔協姐姐重話月租平d,因為Lucas係bb唔收,所以去家姐道住

快速發帖