除咗隧道,其他十蚊店搵到哂。

相片 14年2月10日21 10 11.jpg (2.64 MB, 下載次數: 82)

相片 14年2月10日21 10 11.jpg

hh0 2014-2-13 11:18:56 AM 來自手機
good, 有私家地盤,不過D欄太矮,兔兔好輕易跨過及捐出,留意下喎
kincw11 2014-2-13 02:19:33 PM 來自手機
地磚滑,佢跑唔快,所以跳唔出㗎,已經用咗年半,無問題,日日都好開心咁跳兔仔舞
kincw11 2014-2-13 02:38:42 PM 來自手機
而且清潔方便,每日掃地加抹兜只要半個鐘,相中個兜有兩層,超易清潔
lovin_gloria 2014-2-17 10:39:26 AM

金仔真係好, 唔會跳出黎或者咬欄....

我嗰d唔得, 我將d欄整到勁高, 用十二蚊店既佢地識得咬住黎推....

地磚滑會唔會舖塊墊喺地面? 安全d好~
kincw11 2014-2-20 12:29:16 AM 來自手機
怕咬膠可以買無包膠銀包果款,25蚊一塊,

如圖所示有一塊地墊㗎,不過唔能夠全部cover,因為佢肥怕熱,鐘意瞓地磚,墊哂會熱病,佢亦會扯走瞓返落磚,

而且佢跑得慢,跳唔高,應該安全嘅。

最神奇係佢可能知每日散步時間,我個欄駁牆果位無鎖死嘅,隨時可以拉開,但就算佢拉開咗兩吋位可以出黎,佢都會瞓喺出口旁邊,唔敢走遠,喝佢就會自己返入去,好有性嘅。
貓仔兔 2014-2-22 06:46:18 PM
lovin_gloria 發表於 2014-2-17 10:39 AM
金仔真係好, 唔會跳出黎或者咬欄....

我嗰d唔得, 我將d欄整到勁高, 用十二蚊店既佢地識得咬住黎推....{:3_ ...

我隻兔兔同你D兔兔一樣,會用口拉開個圍欄同成隻跳出黎....

我而家都無晒辦法...可能會用金仔個籠D物料封左個頂佢...
貓仔兔 2014-2-22 06:47:28 PM
金仔好歎咁, 兔身好金呀!
lovin_gloria 2014-2-24 09:51:28 AM
貓仔兔 發表於 2014-2-22 06:46 PM
我隻兔兔同你D兔兔一樣,會用口拉開個圍欄同成隻跳出黎....

我而家都無晒辦法...可能 ...

之後我將另外喺x兔廊既欄去圍住佢....
但佢又係咁用個口咬住黎推開個欄, 整左條lar出黎
最後我搵包貓沙放喺欄位出面近住條lar位, 俾佢錯覺係推唔開無位先搞掂
hkmiko 2014-3-3 07:11:45 AM
D欄太矮,兔好輕易跨過
hancrystalng 2014-3-18 12:11:31 AM
地方好正播,我小黑有成個廳比佢玩,又有自己地盤,但點解好少跳兔子舞既

快速發帖