你地每星期俾幾多粒瓜子鼠鼠?
係每隻鼠鼠計..請列明,可大概數量

我就每星期每隻鼠鼠大概2-3粒 < 已經俾得好多了 (我覺得)
係有時佢地真係好乖沖完涼,好快食哂d糧,先會俾佢地...
有時會以提子乾代替瓜子黎作獎勵 ^^~
單選投票, 共有 134 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
呀夢 2008-11-22 12:04:03 AM
你比好少..我覺得..
原來呢個就係..小迪至肥既原因XDD
我糧入面有幾多就比幾多..
而且日日都至少比一粒佢呀~!!
有時一日比成3-5粒..
無計啦..佢咁得意..我就"張"下佢

真係變左肥迪..
【細賢】 2008-11-22 02:20:02 AM
多數都係3-4粒,,"

廢事比咁多..一陣肥哂就唔好:073:
203005 2008-11-22 06:49:12 PM
冇數呀!但我每次都俾好多瓜子!!
tommy00004 2008-12-18 09:34:59 PM
不過我比左好多瓜子比佢不過我一唔比佢佢就唔係食野  佢食海鮮糧咁有冇問題呀???
hamheat 2008-12-18 09:38:46 PM
我開頭包糧有幾多我比幾多..
不過之後抽起左.
一日2-3粒就OK啦..
有時唔比添....
★BN★ 2008-12-18 09:44:02 PM
冇數,糧入面有幾多就幾多
睇黎我錯左喎...
減番D先:051:
茄粉 2008-12-19 05:11:50 PM
乖既先有~:057:
2,3日先比1粒
Tommy123 2008-12-25 11:44:18 AM
每日大約俾 1 > 2 粒 不等  ' 3 '

每星期大約 10 粒 .
gigi 2009-1-31 11:45:19 PM
我一粒都無比佢地食:051: :051:
fisuei1234 2009-2-8 08:30:28 PM
死囉...我比好多佢地...
除左比瓜子牠地食...得個2-3粒 仲要每星期 夠食咩???
ykvonne 2009-2-8 08:36:55 PM
我比較喜歡俾嘉露豆佢地食,瓜子都會,不過就少囉
suet1220 2009-2-8 11:28:18 PM
一星期6-7點倒啦.........
佢一有瓜子就好聽話:026:
石仔 2009-3-29 11:32:13 PM
一星期 0 粒瓜子:062:
只有麥片:021:
佢地都好喜歡:038:
CARIO870119 2009-3-30 09:37:26 AM
11.  冇數,糧入面有幾多就幾多

我俾一兩日既餐夠了, 食完唔會俾佢再食~

快速發帖