小橘離開左我..完全是不知死因.
早上還是好好的..下午也是..晚上就不在了~
由於我全日在家..所以肯定不是打架死的..

應該病吧...懷念你..
moon... 2008-12-14 04:46:33 PM
:071: 吾好太傷心
aR婷 2008-12-14 04:52:25 PM
唔好咁傷心la, 小橘冇做過壞事, 佢以後仲會生活得好好ga~
到左永生之國, 有我ge的的陪小橘玩ar~~!:053:
呀夢 2008-12-14 05:31:32 PM
多謝你地..
唉..我都唔知點解會咁架=.=
aR婷 2008-12-14 05:48:21 PM
係唔係你唔記得餵佢食野ar??:017:
呀夢 2008-12-14 05:50:34 PM
原帖由 aR婷 於 2008-12-14 05:48 PM 發表
係唔係你唔記得餵佢食野ar??:017:

唔係呀..我有食物"豆"..佢會自己食野..
同埋果日早上我先畏完佢食野..
不過佢唔食喳
aR婷 2008-12-14 06:14:52 PM
豆??唔係比瓜子ge咩??
咁....有冇水佢飲ar??
TinG 2008-12-14 06:18:09 PM
小橘是有 MK 買的嗎 ?
呀夢 2008-12-14 06:31:43 PM
原帖由 aR婷 於 2008-12-14 06:14 PM 發表
豆??唔係比瓜子ge咩??
咁....有冇水佢飲ar??

食物"豆"姐係食物盒仔..囉黎放食物~
我有比瓜子~
有比水..
呀夢 2008-12-14 06:32:14 PM
原帖由 TinG 於 2008-12-14 06:18 PM 發表
小橘是有 MK 買的嗎 ?

唔係..係大埔買的..
carol 2008-12-14 07:18:51 PM
希望你隻小橘係彩虹橋開開心心!!:047:
呀夢 2008-12-14 08:00:47 PM
原帖由 carol 於 2008-12-14 07:18 PM 發表
希望你隻小橘係彩虹橋開開心心!!:047:

多謝你呀:046: :050:
茄粉 2008-12-14 09:45:23 PM
瓜子只係可以當零食-.-
1星期比幾粒就夠了..
因為好"熱氣"的..
小橘安息吧:050:
LUI1031 2008-12-15 07:21:25 PM
願小橘係彩虹橋上開開心心咁生活
★BN★ 2008-12-24 06:53:35 PM
唔好咁傷心我表弟有兩隻鼠都死表弟都好傷心呀:050: :050: :050:

快速發帖