本人養緊1隻小露寶=)_m0m0
而家用緊既籠我[炎]佢唔夠大;想同佢換換新環境^3^
但係..苦惱緊換邊隻好....大家幫手諗諗=D
我想要5/17..
我覺得17好用d;:039:
但係我想又養多隻..
萬一佢地唔岩key就要分籠.
咁5既空間就大d...可以養多隻
但係洗籠就較煩:029:
大家幫手諗諗:026:謝.
vincent 2009-4-29 08:30:46 PM
4號幾好:023: :023: :023:
又大,又可以分層養:039: :039:
Dororo 2009-5-21 11:00:43 PM
我正在用17, 鼠鼠"好像"很喜歡.(找它出來走走它會找路回籠子睡...- -")
pig3110 2009-6-8 03:01:36 PM
21 good~~~~~~~~
我都用緊~
0772 2009-6-8 07:54:58 PM

16.

係i love好似賣178.

仲有個細d既.158.即係17
Cwopqa 2009-6-18 07:19:42 PM
我用13号,但係佢不停咬籠:056:
:077:
棉花糖 2009-6-30 10:41:00 AM
我以前用 13 , 而家轉咗用 4 , 地方大好多 , 不過隻鼠都係咬籠 :029:
小露保 2009-7-1 09:59:55 PM
我想問10號呢種類型系邊到買到?
我有15號!
hoho93 2009-8-5 12:46:11 AM
單養一隻的話,我會鍾意 21
多D
yori 2009-8-5 03:35:00 AM
我推介 AB 大籠 . . 價錢平 . . 可以自己 DIY 好多野落去 . .

有錢既話 . . 可以買 MR 320 . . 比 AB 大籠 大小小 . .

不過用料好好多 =]

* 不過我都係用緊 AB 籠 . . 7 隻熊仔都住 AB 大籠 -w-
Tommy123 發表於 2009-2-5 12:42 PM

我想知係咩樣的''@@
可以post張圖睇睇嗎??@.@
小星星仔 2009-8-5 06:33:45 PM
4都唔錯,158蚊@@~~~~~~~~~~
戀愛終止 2009-8-22 02:02:38 PM
吾知........................
chiachingman1 2009-8-22 07:11:43 PM
25,17和6都幾好,不錯:010:
Kelvin_K 2009-8-23 01:48:40 AM
吾知........................
戀愛終止 發表於 2009-8-22 02:02 PM

你ge言論令人認為你係呃post!
先警告,如沒有改善可能扣分...
以此post為例...吾知,沒有必要說出來,但您仍可以表達意見...
poko232 2009-10-31 03:01:43 PM
我用緊5號,都ok^^
雖然洗籠係煩左啲
但係鼠鼠住得快樂係最重要:053:
藍天×Sky 2009-10-31 04:33:32 PM
我中意 4 , 5 , 6 , 22 , 24 :021:
我自己用緊4~
個籠超大~我將最高個層同下面個兩層分開~
咁又可以養多種鼠鼠:057:

快速發帖