我唔配做佢既主人...
因為佢係琴日7點40分係我隻手上走左..
岩岩番黎時佢有青便便
過左1,2日就無事但我都同佢BOOK定睇醫生
加上佢之前隻眼有事..順便睇下到底係咩事

睇DR.YAN既就要19/1先有
16/1/2009有得睇DR.BETTY
個時聽人講YAN 係好過BETTY
就揀左睇DR.YAN...
(因為個時佢再無青便便-->正常番)

佢係琴日既7:40PM走左...朝早仲好地地咁同我玩
個時我岩岩番黎見到佢唔郁..只係訓左係到..開左一邊眼
我抱佢出黎已經知佢就走..個時佢好大力透氣咁望住我
我已經喊到收唔到聲..之後佢合埋眼再打開..已經去左彩虹橋
我知佢係等我番黎..見佢最後一眼

本身改左個名俾佢..叫SUGAR仔
而家想叫都叫唔到
佢真係好識性...16/1個時我訓前同佢講"呀仔..早抖喇.."
佢就知我要訓..自己爬上2/F間屋仔都訓...
現在..為佢而買的籠空了...主角也不在
我都唔知仲可以做D咩
不過..我知道..而家只可以做既係對其他鼠鼠做到最好
係佢地仲係到時...應做既就做!

同埋我希望SUGAR仔係彩虹橋到開開心心
永無痛苦! 下世投胎做個好人,幫其他有需要既小動物
正如當初我買佢番黎一樣...

SUGAR仔..就係PET CENTXX買番黎個隻乖鼠鼠...
TinG 2009-1-18 10:02:20 PM
SUGAR仔 系佢甘短既生命中 ~
有你已好好了 ^^
LUI1031 2009-1-18 10:44:37 PM

回復 TING 的帖子

多謝你...但我怕我係係唔適當既時間接左佢番黎先咁
AND 多謝你琴日肯同我傾
TinG 2009-1-18 11:26:31 PM

回復 LUI 的帖子

我仲以為邊個打 133     @.@
原來係你 =)

快速發帖