金仔

sos 發表於 2009-02-01 12:34|只看該作者|倒序瀏覽|打印
佢好多表情,好搞笑嫁:039:
佢塊面黑,所以要用閃光先影到,但係閃光又搞到佢隻眼反光,所以成日話佢隻眼好似裝左盞燈:013: 加上佢又肥:014: 似隻燒豬:038:

大頭狗

大頭狗

隻眼有d恐怖

隻眼有d恐怖

好眼訓

好眼訓

mi127950 2009-2-1 02:05:16 PM
哈哈
我鍾意佢第一張..大頭a0a
真係勁多表情:057:
無論佢乜樣都係咁攪笑:053:
椰絲=] 2009-2-1 04:08:56 PM
哈-好搞笑:039:
第二幅個樣好慘-0-
sas 2009-2-1 06:15:10 PM
好搞笑very  Q:045: :073:
sos 2009-2-1 06:35:45 PM
多謝,而我就覺得最後一張最搞笑:002:
wesky 2009-2-2 01:36:22 AM
對眼好大
好得意
Tommy123 2009-2-2 11:47:07 AM
我最鐘意就係 PUG 八哥 架喇 @v@

我覺得佢地 D 表情特別多架 -w-
aR婷 2009-2-3 10:31:20 AM
金仔好似成日都好疑惑咁, 鄒晒眉頭~~哈哈!!:073:
(鄒眉頭→:015: :034: :035
sos 2009-2-3 01:37:15 PM
但係佢唔鄒眉頭個樣又怪怪地:062: 算吧,都慣了,咁先夠可愛嘛:014:
小雅b 2009-4-14 08:22:01 PM
第2幅隻眼好......:027:
點....隻狗佢幅幅都吾開心咁:017:
不過佢好得意呀:023:
vincent 2009-4-14 08:24:31 PM
好cute:023: :023: :023:
0772 2009-6-11 12:47:51 PM
第2張真係好恐怖~___~
`-楓囝xP 2011-8-23 04:09:21 PM
隻狗好似楚楚可憐咁
devil-Kate 2012-1-7 01:13:27 AM
對眼好大

快速發帖