尋日同兔媽一齊夾手夾腳, 捉左小丸黎剪毛, 剪左3/4既毛量出黎!!
剪到我地成身都係白色毛, 成條牛仔褲變晒白色啊, 啲毛仲搞到我好痕 #^68^#
小丸啲毛好軟, 毛色又靚, 繼續儲埋佢先 #^72^# ~

好啦, 睇下佢地今日食蘋果既相啦~~
注意: 蘋果含甜份, 不要餵太多喔

蘋果皮都食 = =

摸頭仔

諗起生化危機..喪屍彈出黎 #^51^#

蘋果好吸引咁喎

俾你地食少少啦 #^5_002^#

眼睛反光時最可愛~~

TinG 2009-4-23 08:30:27 PM
小丸好似苗條左喎 ~~:073:
Tommy123 2009-4-23 08:30:35 PM
最尾果幾張 . . 佢地食得好 Enjoy xD
wesky 2009-4-23 08:42:07 PM
哈哈   剪左好多毛啊   雖然唔係好靚  但都幾得意  :023: :021:
有好野食, 佢地最開心 ~
shing637 2009-4-23 10:30:39 PM
好得意啊佢地:055:
佢地好鐘意食蘋果喎^v^
石仔 2009-4-23 10:56:06 PM
好溫馨的照片:038:
剪完毛應該會涼快D
【細賢】 2009-4-24 08:08:43 AM
生化危機hahaha笑死左了:073:
jojo 2009-4-24 11:49:30 AM
長毛兔兔要成日剪毛米有好多毛毛可以留低囉~~
我隻芝麻仔短毛來的,唔使剪毛,
想留住佢D毛毛整個兔毛手枕都唔知要儲都幾時啦~:050:
vincent 2009-4-26 08:50:14 PM