我想問下OXBOW個隻鼠糧既多錢仲有隻糧裏面係點多唔多食物會唔(靜)係得1種食物。仲有1種Mazuri鼠糧好唔好架,Mazuri幾錢。仲有邊個浴室最好。大家請投票
Tommy123 2009-6-30 08:43:52 PM
Oxbow 同 MAZURI 大多數人都會溝埋一齊用 , 詳情可以參考依度 =)
http://zizi-land.info/thread-3082-1-1.html

* Oxbow : 約 $ 55  MAZURI : 約 $ 62
741582 2009-6-30 09:58:52 PM
我想問下,係邊到買Oxbow 同 MAZURI 唔該答1答。仲有裡係點架?多唔多食物。
TinG 2009-6-30 10:29:43 PM

OXBOW & mazuri 係淨糧
oxbox 用草整既
裡面只得一d 草圈
mazuri 係大d 既,
http://zizi-land.info/thread-2850-1-6.html
裡面仲有 d 瓜子咁囉

金鱼街 station x 都有啦
但係淨糧吾係只只食ga

浴室係冇咩用ga
如果真係要既 , alex 囉
但係好細.
d toilet 浴室 我都買過比小寶
但係鼠鼠吾用
唉    徒哂我d $$
仲徒哂我d 位  :063:
茄粉 2009-7-1 12:09:42 AM
我去I love到買oxbow的~~~~
gilglay 2009-7-1 01:39:12 AM
有冇人知邊度有賣mazuri??
我行晒金魚街咁多間都唔見, oxbow就有
【細賢】 2009-7-1 04:45:20 AM
q兔有得賣mazuri..61蚊..但唔知有冇貨,,"
tth94 2009-7-1 12:41:01 PM
station X 有得買啊!
我都買左 ^^
kkkwan 2009-7-12 12:42:50 PM
上網 有間叫stxtion r的 有送貨
oxbow $55
muzuri 好似$60
不過muzuri會食到好肥
所以一大左我就只俾oxbow
timspps30 2009-7-18 08:31:32 PM
我想問下,oxbow淨糧係咪沒瓜子同其他野ga?
timspps30 2009-7-22 11:22:07 PM
timmy仔食p.s糧,想轉oxbow會唔會好難?

快速發帖