籠WILD C01

顏色:粉紅及粉藍色
Size 375x370x250(mm)單層
內附食物兜,6吋靜音轉轉輪,水樽

優點:又靚又大,清潔非常方便
缺點:唔通風

買左e個籠2日,又觀察左2日
我係養熊仔鼠既,依個籠既size絕對夠佢活動
我覺得鼠鼠都好鐘意,經常跑黎跑去
我又隨時可以伸隻手入佢搞下佢XD
至於缺點個解決方法就加把風扇仔就搞掂喇~
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
WILD遊樂場 No.387

優點:唔知=口="
缺點:都有少少d嘈
佢都好鐘意玩架,最耐個次跑左大約15分鐘都唔停
自轉+公轉又幾得意既
但我發覺佢都好鐘意捐D管,得閒去買多d駁長佢先
androgynymc 2009-8-11 04:58:02 PM
the shape seems strange@@ :p
thanks for sharing
TinG 2009-8-11 05:08:18 PM
我總係覺得個遊樂場好難洗咁 @@
如果我d 小露保見到 , 一定玩到吾落下面   哈哈
Kaye少 2009-8-11 05:17:37 PM
the shape seems strange@@ :p
thanks for sharing
androgynymc 發表於 2009-8-11 04:58 PM

點解會覺得怪:043:
我覺得幾靚:040:
Kaye少 2009-8-11 05:19:07 PM
我總係覺得個遊樂場好難洗咁 @@
如果我d 小露保見到 , 一定玩到吾落下面   哈哈
TinG 發表於 2009-8-11 05:08 PM

現在玩左2日暫時仲好乾淨,冇屎冇尿(包括d管)
未比佢地玩果時我都拆過一次,好簡單
嫣嫣;) 2009-8-11 08:53:55 PM
不過貴左d...
199..(好似係..艾粒RABBIT到)
Vicky 2009-8-11 09:37:09 PM
我都覺得幾靚,不過我都係覺得佢唔夠大,因為平面面積只係PET HOME既其中一層多少少
個轉幾吸引,但係好似好晒地方咁..........

我好鐘意,不過無位放呀~
Kaye少 2009-8-11 10:33:04 PM
其實pet home都係幾好既,不過第二&三層成日飛左d木糠出黎:052:
搞到張電腦檯好多木糠
因為我果隻係長毛熊仔,個身成日都會痴左d木糠:043:
笨實小蛋散 2009-8-11 11:58:55 PM

我都有尼個遊樂埸-3-`
但係唔係駁尼個龍a__a`
跟住個遊樂埸太左訂比我x左落尼`=___=
成4個月猜用過`e+好想放左佢 = =
係尼`
我果個都係90蚊._.
androgynymc 2009-8-12 03:19:52 PM
4# Kaye少

我覺得個shape好似貓廁所XD
TinG 2009-8-12 03:37:13 PM
現在玩左2日暫時仲好乾淨,冇屎冇尿(包括d管)
未比佢地玩果時我都拆過一次,好簡單
Kaye少 發表於 2009-8-11 05:19 PM

我D 小寶同 MO 們差太多了 ORZ
sportkit 2009-9-1 10:12:12 PM
個遊樂場係咪好難洗 ??

我覺得價錢不是問題, 清洗才是一個最大的問題 ..
Vicky 2009-9-1 11:40:39 PM
其實pet home都係幾好既,不過第二&三層成日飛左d木糠出黎:052:
搞到張電腦檯好多木糠
因為我果隻係長毛熊仔,個身成日都會痴左d木糠:043:
Kaye少 發表於 2009-8-11 10:33 PM

其實熊仔鼠應該識去廁所,上層唔放墊料都OK架~因為我都係咁用咋~
同埋佢長毛易痴木槺,一係你試下唔好用木康啦~
asd26900200 2009-12-21 08:46:46 PM
個遊樂場起邊到買?
nicky905 2010-11-15 08:37:23 PM
個遊樂場起邊到買?
asd26900200 發表於 2009-12-21 08:46 PM

旺角
i LOVE 兔果到見過~

快速發帖