1. 用品圖片 :
2. 用品資料 :
物品名稱 : Alex 草莓農莊倉鼠籠
物品介紹 : 35×24×33cm
價  格 : $ 85 / 1 個 (sr 自己拎係 $95 , 送貨就$ 105)
*-跟主籠×1,靜音轉轉×1,食盆×1,飲水器×1,小滑梯×1,小屋×1
-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -   -  -  -
物品名稱 : ALEX系列:玫瑰,青蘋果,薰衣草, lemon*
物品介紹 :供鼠鼠沐沙浴, 更可洗走身上的味道 !
價  格 :  50 / 500 G 4 包 + BOER/ MINIBABY 浴室 (sr 好似係 16 per 1 )
-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -   -  -  -
3. 商店名稱 : hamstxrlxnd ( online shop)
-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -   -  -  -
4. 個人感想 :
我就換埋個磨牙石  kuku
其實磨牙石我吾係太中意用,
因為吾知係咩做啦  我有d 怕 @@
我平時都係用小木笠ga  有冇朋友用緊磨牙石 ??

好喇.. 講下個草莓農莊先,, kaka  簡直fit 哂我d 小寶啦 ~
但係個食盆太細喇,, 我就換左個 ~~
小寶食慾驚人 @@

再講下個轉轉先.
我好小用跟籠轉既..
alex 轉得都ok , 但始終比吾上 wild / sanko
所以都係比番個 17 cm 小寶用 kaka
( 因為小寶太中意玩轉喇 ! )
吾比wild 佢就用傳心問我拎
所以比番佢啦 xd

跟住係minib浴室, 下面個底就真係好高
我係放係籠裹而既 , 所以 alex 火箭已經吾岩我喇
minib 比 alex 火箭更大更高
目前d sand 連大佬都整吾到出黎 ^0^

題外話 : 我落左訂要菠蘿,士多啤梨,薄荷既pet'88除臭浴沙, 好期待tim  有冇 zizi 會員用過 ??

p.s : 送坐坐相一張  xd    想睇多d就 要等等喇 ^0^
IMG_2321 (Small).JPG
坐坐 : 我好悶呀 @@
wesky 2009-8-13 11:41:43 PM
宣傳味多左少少bor @@
感想集中返用後感比較好
修改一下  謝謝合作~
hh0 2009-8-13 11:42:33 PM
一直用alex既沖涼沙, 未試過其他牌子
用完話俾我地知好唔好用
TinG 2009-8-13 11:54:47 PM
寫好喇寫好喇 ~
kaka @@
吾知 pet 88 點呢
但比 alex 貴好多
如果吾好用就死喇   dum 錢落" hoi"
Kaye少 2009-8-13 11:57:30 PM
我都係用開alex既rose味,未用過其他
因為e隻幾好,沙唔太粗或太幼
不過我隻大mo好似唔係咁鐘意,都想轉
但仲有半包.....
TinG 2009-8-14 12:02:57 AM
我都係用開alex既rose味,未用過其他
因為e隻幾好,沙唔太粗或太幼
不過我隻大mo好似唔係咁鐘意,都想轉
但仲有半包.....
Kaye少 發表於 2009-8-13 11:57 PM

好多人都係用 alex,
日本既我覺得太幼
好難整到出黎.
可能玫瑰味太重喇
所以大mo吾多中意
其實大家知吾知 ..
alex 有埋 a 貨喇 -_-
hh0 2009-8-14 12:09:02 AM
唔識分a貨呀
TinG 2009-8-14 12:26:07 AM
唔識分a貨呀
hh0 發表於 2009-8-14 12:09 AM

好簡單, 你睇下BATHING SAND 個角如果係圓既, 就係正貨
係"ZIM"既就就係 A 貨
其實有好多方法都分到
但哩個係可以即時 CHEACK 到GA~
hh0 2009-8-14 12:33:32 AM
好彩我包係圓既, 正貨黎~
咩叫做ZIM ??
【細賢】 2009-8-14 12:47:02 AM
真係好..d小露寶咁乖乖@v@"
TinG 2009-8-14 12:50:48 AM
真係好..d小露寶咁乖乖@v@"
【細賢】 發表於 2009-8-14 12:47 AM

KAKA  當然啦
1 個月大我就接 5 小寶番去喇
TinG 2009-8-14 12:51:45 AM
好彩我包係圓既, 正貨黎~
咩叫做ZIM ??
hh0 發表於 2009-8-14 12:33 AM

尖呀 XDD
吾記得左點打 @@
Winnie 2009-8-14 01:31:50 AM
pet 88用過,嘛嘛地...
TinG 2009-8-14 01:33:26 AM
pet 88用過,嘛嘛地...
Winnie 發表於 2009-8-14 01:31 AM

我有d 驚徒左錢tim @0@
Kaye少 2009-8-14 01:44:25 AM
6# TinG

咁邊隻味淡D@@?

快速發帖