唔知大家D鼠鼠鐘唔鐘意咬磨牙石呢??
我果2隻就唔係咁鐘意喇....
但有一次店員介紹我用依隻磨牙石之後佢地都會咬喎
所以我都介紹比大家啦,有興趣買來試下
磨牙石牌子係Vitakraft,有原味(白色)&加鈣(黃色)
會貴少少,廿幾蚊一粒,不過值得
雖然話而家有D糧都有磨牙作用,但鼠鼠始終係好鐘意咬野
買多樣野比佢咬下都好,如果鼠鼠鐘意咬籠就岩啦XD
最後就係加鈣果隻我隻大mo聞到會勁打噴嚏(有過敏症)
如果你地d鼠鼠都有過敏症買原味(白色)就冇問題架喇
分享完畢!!:049: :049: :049: :049: :049:

0772 2009-8-18 09:33:05 PM
好彩我既鼠鼠會自動自覺去咬牙石-__-;;
咁貴比佢係上面痾左尿真係死得-_-;;
Cwopqa 2009-8-18 09:49:30 PM
我都買過E隻..
佢染到鼠鼠個pat pat同手仔腳仔都黄晒...
所以冇比佢用.
晒左...
Kaye少 2009-8-18 09:56:32 PM
我都買過E隻..
佢染到鼠鼠個pat pat同手仔腳仔都黄晒...
所以冇比佢用.
晒左...
Cwopqa 發表於 2009-8-18 09:49 PM

咁用原味就冇問題啦:053: 原味係白色
但係我果細mo又冇染到黃色喎
y3826609 2009-8-18 10:37:15 PM
我冇一隻鼠鐘意用:044:
ODFans 2009-8-18 11:01:58 PM
我都係...我用哂任何方法
隻鼠鼠都係咬籠..唉..
Grace=]` 2009-8-20 07:23:17 PM
哩隻我都覺得好好用..
但系好快用晒..
Tommy123 2009-8-20 09:24:06 PM
我用蘋果木架喎 . . 依 D 磨牙石佢地唔多咬 - -
Kaye少 2009-8-20 10:20:40 PM
我蘋果木又有,墨魚骨又有,粟米仔又有,磨牙石都有:009:
ODFans 2009-8-22 11:38:01 PM
我搵到加鈣(黃色)..
但就係搵5到...原味呀>w<
我想試下..你係邊到買嫁
Kaye少 2009-8-23 12:17:16 AM
我係Q-pet買架咋
8號X都唔見有,日用品我多數都係e2間買野
ODFans 2009-8-27 08:01:38 PM
@_@終於買到..
我隻野so都5 so下..
我俾佢激死啦..
小小 2009-10-18 12:05:11 AM
你地知唔知澳門邊到有得閒e隻~??
我都想比我隻鼠鼠試下
我買左粒比佢
咬左2下就柯d屎落去 :050:
gina 2009-10-18 03:41:32 PM
佢地中2咬就咬,唔中2就會show都唔show:024:
不過我覺得唔關咬唔咬龍事.....@@
小賢者R 2010-9-27 02:48:05 AM
我果隻唔肯咬石...

快速發帖