見到佢地訓得咁舒服,搞到我都想訓呀:073:
先黎細mo先

到大mo啦

唔知大家覺得邊隻得意d呢??我自己就鐘意大mo多d喇
加多4張相先~~8月29日UPDATE :031:
單選投票, 共有 43 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

已有 1 人評分P 點 收起 理由
Tommy123 + 3 謝謝分享 =)

總評分: P 點 + 3   查看全部評分

jojo199749 2009-8-23 09:46:51 PM
我就話系大MO啦。。
兩個MOMO都好得意!但系我就話大MO尾二個個好好笑。。哈哈:037:
TinG 2009-8-23 10:26:04 PM
2 只都好可愛呀 ^0^
我好中意係小朋友訓得好林時整佢d 牙 ga xd
Kaye少 2009-8-23 11:07:53 PM
2# jojo199749

佢成日都係e個位訓架:043:
明明有間靚屋仔又涼爽,但佢鐘意訓係e一格度:036:
如果我見到佢訓係度都會打開個頂比佢,等佢唔洗咁焗
Kaye少 2009-8-23 11:10:28 PM
3# TinG

我初初都成日整佢地架
但睇書話熊仔鼠特別唔鐘意d人打擾佢訓覺
之後我就冇整lu....
Tommy123 2009-8-24 11:58:22 AM
大 MO 牙 ~ 長毛鼠訓教好似舊棉花 x)
aR婷 2009-8-24 02:25:06 PM
2隻都好得意ar >3333<
成條粟米比佢食-[]-"
Kelvin_K 2009-8-24 04:20:50 PM
support 細mo ar~:053:
Kaye少 2009-8-24 06:06:37 PM
2隻都好得意ar >3333<
成條粟米比佢食-[]-"
aR婷 發表於 2009-8-24 02:25 PM

哈哈,細mo好鐘意食架,次次伶住都都唔肯放手
不過好貴,1條要14蚊:065:
所以我都唔係成日比佢食
usermooyan 2009-8-25 12:32:34 AM
細mo 好可愛
第3幅佢訓到我想笑出黎
Kaye少 2009-8-29 01:58:53 AM
8月29日UPDATE
加左4張
反肚訓好可愛:023:
bu1210 2009-8-29 02:02:31 AM
大細mo都走光了 :033:
Kaye少 2009-8-29 02:33:32 AM
12# bu1210

好野要大家分享丫嘛
D八卦雜誌多走光相,銷路都好d啦