1P 幣
1.旺角有邊幾間寵物店係好D?(因為上網時睇到D黑店...好驚係D黑店到買咗D有事既鼠)
2.小露寶真係好驚人?(比D愛心同耐性佢會唔會改變)
3.小露寶太約幾錢?

先講明!我有做過功課!但都有D唔肯定...
bu1210 2009-9-4 06:16:44 PM
1.旺角無邊間寵物店係好
2.小露寶天生細膽 要同佢建立關係比較難 多適宜為觀賞 不過都要睇隻鼠既性格
3.$20-$40 不等 ( maybe )
walter291 2009-9-4 06:31:00 PM
吓:011:
咁買鼠點算?我住觀搪既!!
bu1210 2009-9-4 07:06:00 PM
可以去愛協領養丫
絕大部份都係健康的
你只需年滿21歲 帶同住址證明 + $20
就可以領養1隻倉鼠
* 唔夠21歲可帶同父母 及 住址證明
希比xHeBe 2009-9-4 09:23:37 PM
去紅羅白啦.. 做緊特價..24蚊 !

有冷氣俾d 鼠鼠.. 我個2隻...買番來..都未有事.. 成個月了
黑布娃娃 2009-9-5 01:40:12 AM
我都係住官塘~
講真我唔覺得ml間間都係黑店囉~有時可以佢本身有病,
但唔關間店事囉~
我買左幾次,都無事~
唔可以講一定係店賣病鼠囉!
你買既可以買d精神d既,肛門無屎"即"都可以話無病既~
TinG 2009-9-5 07:47:26 PM
:008:其實 mk 買野有好有吾好啦.
不過買咩都吾係有十足保證既.:025:
精精神神多數係最 basic 既, 但如果鼠本身係好好好近親生既,
咁就真係會睇吾到喇. @@

我都有 4只小露寶,
天生梗係走就得吾慢啦  kuku  
係比較難捉起 同 走路數高企  同 好怕嘈啦 同 有人突然整佢咁:008:
比D愛心同耐性佢係會改變既,
但都好難令到佢會乖乖地自己去你只手到 ~~
買小露寶真係由細細個養起好小小,
但見你係新手, 吾好買太細個d 啊.
愛協好似都有 2 只, 一係你睇睇吧:010:
如果你可以既, 不妨行哂條金魚街佢再買 :040:
不過新手養小露寶, 真好一個好大既挑戰~|
+油啊~

快速發帖