歡迎討論NW Pacific 及South China Sea 海洋面上之熱帶擾動及熱帶氣旋等氣象現象
bu1210 2009-9-12 07:57:27 PM
即係14/9 同 15/9  有個颱風好接近香港?
Kelvin_K 2009-9-12 09:49:29 PM
即係14/9 同 15/9  有個颱風好接近香港?
bu1210 發表於 2009-9-12 07:57 PM

ys u a right~:010:may be : 14號晚8號 15號dayoff
wesky 2009-9-13 12:30:40 AM
又打風了嗎??
walter291 2009-9-13 12:36:38 AM
好野!"可能"唔洗返學! ya!!  :073:
hh0 2009-9-13 11:03:00 AM
kelvin_k 你對氣象都好有興趣wor, 熱辣辣既猛料,
好似話遲D形成左個風暴之後會叫做彩雲
Kelvin_K 2009-9-13 11:47:55 AM
kelvin_k 你對氣象都好有興趣wor, 熱辣辣既猛料,
好似話遲D形成左個風暴之後會叫做彩雲
hh0 發表於 2009-9-13 11:03 AM

I think you too la...haha!and...you mean that 彩雲 is Tropical Storm 15W (Choi-wan)???but will not 吹到 HK.
hh0 2009-9-13 04:16:04 PM
no la....都係睇報紙講je
bu1210 2009-9-13 04:54:49 PM
彩雲唔係前幾日打得3號個個咩?
walter291 2009-9-13 05:01:25 PM
個個係彩虹...  :064:
bu1210 2009-9-13 05:19:55 PM
係啵  唔記得左添 :021:
hh0 2009-9-13 05:40:47 PM
呢一刻依個仲係一個熱帶低氣壓, 無名, 增強中
若果成功增強為熱帶風暴就會起個名俾拒
大家都期待緊day off......haha.....
bu1210 2009-9-13 05:45:18 PM
我期待~~~ 星期二它會到來 ~~~~
(原曲: 我期待 張雨生) xd

日日返學搞到我無日訓得夠 :064:
walter291 2009-9-13 06:54:10 PM
無日訓得夠???
你好多野做???
0772 2009-9-13 07:06:08 PM

而家水邊圍好大風.
仲行雷TIM@@
而家係 2009年9月13號.
晚上7點08分.

快速發帖