http://item.taobao.com/auction/i ... 8eb935.htm?cm_cat=0
http://item.taobao.com/auction/i ... 241f1e.htm?cm_cat=0
呢個籠好靚啊~~唔知HK邊度有得賣呢?尤其鐘意第2個
stephen28 2009-9-19 06:02:39 PM
我之前見過q兔有得買
但係幾多錢,而家仲有冇就唔知
你可以去睇下(:
q1w2e3r4 2009-9-19 06:09:32 PM
2# stephen28

THX Q~~
jojo199749 2009-9-20 03:29:32 AM
掏宝D野我一直都好想要架啦~
哎...我都吾點先可以买到...吾知道ZIZI有无人系掏宝到买过野JI
androgynymc 2009-9-20 08:54:11 AM
150@@
掏宝來講算貴..
係呀我係q兔都見到:073:
q1w2e3r4 2009-9-20 04:48:42 PM
4# jojo199749

我見支付寶個網都有支持港澳台俾$..不過就唔知運費幾多...好想要果個計圈器..睇下我隻薯仔一日號幾多圈都好啊^^
金夜叉 2009-9-20 05:14:01 PM
mk q兔有第一款賣, 好似2百幾..
第2款佢都有類似,一樣有得計時..就好似7x
【細賢】 2009-9-28 06:49:10 AM
第2張圖果個籠..上面個轉轉波..我覺得倉鼠們會跑得有d辛苦..我都有個fd用過有呢d轉轉波既籠..佢地話又嘈又唔順= ="
q1w2e3r4 2009-9-28 08:24:01 PM
8# 【細賢】

是啊...咁夜晚咪沒得訓???^^
細細粒 2009-10-12 04:03:38 PM
我刀係q兔見過有得買
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
androgynymc 2009-10-12 06:06:22 PM
q兔有第2個買!!!!!!!!!!
kyla 2009-10-14 08:51:32 PM
你去元朗啊  元朗鸡地个边 有啊
kenny_law 2009-12-1 05:07:59 PM
第二個係150蚊,我係旺角Q兔買左:053:
diusiushan 2009-12-1 07:30:05 PM
第2個個 我屋企都有一個 不過系得一個轉輪
個個幾方便 可以擦出黎比佢地系屋企周圍跑下-V-
不過個個計時個個好易壤的喔!~
涵涵 2010-1-9 05:06:35 PM
我都想買第二個籠啊!請問現在旺角果間Q兔仲有冇得買呀?

快速發帖