唔知買小露寶好,定小雲石好。如果可以,可唔可以啤其他意見我?:039: :039: :039:
TinG 2009-10-7 07:02:46 PM
小露寶係要比好多耐性同時間先可以熟既鼠,
比較難養 ( 因為大部份都驚人同走得快)
而小雲石我未養過啊
所以吾係咁清楚 ~_~
檸啡 2009-10-7 07:34:31 PM
小露寶走得快,神經質,未必抱到上手,宜觀賞
雲石較惡,要有心理準備會勁咬手指
q1w2e3r4 2009-10-7 07:49:00 PM
如果你想養小露竇GE..呢個版有版友要放小露竇,幫忙吧~~咁就唔使去買啦~
http://zizi-land.info/thread-4312-1-1.html
金夜叉 2009-10-7 11:00:26 PM
小露寶大多都好驚人~同埋係咁多類之中最細同跑得最快既~
如果你想好快就可以拎上手玩~就唔建議~
但佢地跑得快好得意!
【細賢】 2009-10-8 03:15:49 AM
初養者最好養小灰霸,小紫王,小銀狐,,"

他們大多數都較乖..當然也要看看他本身的性格和主人怎麼照顧他,,"
55699win 2009-10-8 03:20:44 PM
啤小灰霸,小紫王的圖我:036::036::036:
呠呠° 2009-10-8 11:42:58 PM

[img][/img][img][/img][img][/img]

黑白果隻係雲石(乳牛)
另1隻係灰霸,,

小灰霸,同紫王比較純少少
雲石比較神經質
1時1樣,,我果隻 成日得閒過來咬下你
咬完企定定望住你-.-
同埋本人果隻雲石仔好痴隻小灰霸,,
隻灰霸仔去到邊 隻雲石都會痴到邊
-0-佢一定要痴住隻灰霸先會訓
檸啡 2009-10-9 11:42:58 AM
唉....有心想知道小灰同小紫係咩樣,又或者其他鼠係咩樣...
出去寵物店咪1次過睇哂囉...
唔出街...ok*上網打隻字搜尋1下...易過食飯~
問..唔緊要~問d好d既問題~~
唔係下下都走上論壇問人:我阿媽係男人定女人?
gina 2009-10-13 03:39:49 PM
我養緊小lobo呀=] 好可愛, 佢地都叫做小矮人,大唔得去邊..
不過新手就唔好養住,因為佢地好活潑ga,跑唔停=]

快速發帖