我好想抱小露寶們呀~@@
但是養了他們4個月多, 小lobo們還是很怕醜,有辦法可以令小lobo沒太怕醜嗎?_?
真的好想抱抱他們:020:
walter291 2009-10-18 04:06:44 PM
我個隻原本唔驚我!自動爬上手!!
幫佢用沙沖完涼之後...
見人影就走...
mi127950 2009-10-18 04:38:58 PM
有呀:}
不過等左差吾多幾蹶月至肯上手-_-
有時發癲至踩我隻手上位-3-
你試下放隻手入去等佢上黎-_-[之前我等成分鍾- -"]
跟住再左黎之後比野佢食當獎勵.3.
[我會等佢上左黎之前夾住佢條腰幾秒再放佢落手到..再比野佢食:}]
就係咁我隻小露寶就開始自動上我隻手
gina 2009-10-18 04:42:11 PM
好呀=]thxthx 試下先~
gina 2009-10-18 05:10:52 PM
hehe,,岩岩俾隻手小bunni(露寶)聞,, 開頭咬佐我幾下,不過唔痛,,之後bunni就唔再咬我啦^v^ 不過佢就唔肯上我手-3- 我岩岩就趁佢跑轉輪,伸隻手去佢肚dum到,算抱佐xp
q1w2e3r4 2009-10-18 07:20:40 PM
我有一個方法..俾一粒麻子..俾佢聞一下手..持之以恆啦~~^^我而家教到佢識kiss 我啦~^^而家俾完麻子俾個咀佢佢就會自動kiss 我..好得意
shing637 2009-10-18 07:31:00 PM
我幫佢沖完涼,佢會自動上我手嫁,
不過冇幾耐就會跳走:026:
gina 2009-10-18 09:30:47 PM
:023:哦哦`thx=]我都會試試,,好想小lobo同小bunni kiss我呀
becky1244 2009-10-19 08:31:26 PM
我個隻養左成3個月- -佢都你好驚- -

快速發帖