hello~~
我叫Meme=P

我俾原本ge主人遺棄..
依家ge主人(姐姐)帶我返屋企ge時候.
我好瘦猛猛..直頭皮包骨:022:
又甩毛毛..

好彩姐姐一家人都好鍚我..
俾好好味ge野我食-3-
終於搞到我變左肥 妹仔:023:

睇下我係咪 好肥呢?!

成身健康膚色尼個呢..係我老友記~叫糖糖
(我又為食喇xD)
前排糖糖黎左我屋企陪我 玩左幾日=P

頭一日.糖糖成日蝦我...
我地差d打架..
後尾了解左對方..終於做左好朋友喇-33-
尼d係咪叫 不打不相識呢:039:

糖糖平時就係咁樣曬燈膽..
曬到咁黑咖啦=3=

糖糖好中意玩尼個[bii.biii藍球]
晚晚都玩到bii.bii聲咁嘈住我瞓教

以下落黎係我ge近照..
姐姐帶左我去剪毛毛

講真..開 頭剪完我覺得好醜怪..

我足足唔開心左三日..

姐姐叫 我..我都誓死唔so佢..

睇 下剪到我d手仔腳仔....:050:

發 左成日脾氣..
我決定打坐  休息下

坐坐下...好眼瞓:045:

我都係瞓教lu~
各位哥哥.姐姐~晚安

最後附上我ge出浴照一張:055:
已有 1 人評分P 點 收起 理由
jojo199749 + 2 可爱的小东东 >3

總評分: P 點 + 2   查看全部評分

jojo199749 2009-10-19 07:05:04 AM
好得意牙..爱死你>3<
多D尼ZIZI啦.
wesky 2009-10-19 10:59:01 AM
剪毛剪得好得意
隻腳好幼啊
得閒多d 上黎講下狗狗啊~ ^^
黑布娃娃 2009-10-19 01:03:05 PM
隻狗無曬毛唔係幾好睇哦=33="
我都好想養狗呀!
TinG 2009-10-19 10:43:25 PM
剪左毛毛冇咁可愛呀我覺得
但係為左佢好無法啊
kinmi 2009-10-24 09:43:51 AM
jojo199749  
哈哈-3-佢好嗲咖.成日無啦啦呢行埋人地到反轉個肚要人摸佢-3-

wesky
個傻妹剪完毛毛之後唔開心左三日..
叫佢唔理人.但平時叫佢會走埋你到=P

黑布娃娃
係阿..-3-
我帶佢返屋企果陣佢有皮膚病.甩哂毛...
好似仲有d俾人打過ge傷痕
所以剪左毛會見到病好留底ge疤/傷痕

嘿=]
狗仔比鼠鼠要花時間同耐性
同埋佢地會有十幾年命.
所以要考慮多d野咖

TinG
係咪因為個身呢?!
不過剩係望個頭都幾搞笑咖xD
係阿..佢d毛又長又厚.又驚熱-3-
所以就帶左佢去剃毛-333-

快速發帖