1P 幣
呢兩隻鼠鼠係唔同種定只唔同樣?_?
因為點睇兩隻都幾似:056:

如果係唔同種既..第2隻邊度有得買?_?
Winnie 2009-10-23 01:35:01 PM
都是熊仔鼠,熊仔鼠我只知道有長毛和短毛之分,我不太熟。

第2張有點似來福的品種(我不確定),不如你問問來福媽啦~
藍天×Sky 2009-10-23 02:52:12 PM
來福?_?來福媽?_?
邊個...?
如果來福媽見到此post請解答下小妹既問題:056:
Winnie 2009-10-23 04:50:34 PM
http://zizi-land.info/viewthread.php?tid=4343&page=1#pid33820

這個就是來福了,是否像第2張的類型?(只是個人認為)
gina 2009-10-23 05:47:23 PM
第一張是金毛,第2張是熊仔鼠...吧~(he..其實我都不太清楚:055
stephen28 2009-10-23 08:00:34 PM
唔係只係顏色唔同既熊仔鼠咩:057::056:
藍天×Sky 2009-10-23 10:18:34 PM
winnie你隻鼠係好似第2張圖Bo:060:
咁佢地姐係同唔同種:056:
仲有仲有..你係咪來福媽:017:
你有養熊仔?_?同埋你隻來福邊度買架?
好qq丫..我都想買隻:040:
藍天×Sky 2009-10-23 10:20:16 PM
gina

我都想問下..但我肯定第1隻係熊仔:060:
Winnie 2009-10-23 11:14:49 PM
我是轉了來福條link出來,你按了條link,左手邊有個icon,那你便可直接問來福媽。
kinmi 2009-10-24 09:18:57 AM
應該都係熊仔黎=]
唔同色=]
其實香港最初引入ge熊仔大多數都係金色/金白色為主
後來愈黎愈多唔同色...
所以都唔太清楚.
不過第二張個樣黎講.
我覺得都係熊仔黎-3-
hamstertroy 2009-10-24 07:01:22 PM
2隻都係熊仔鼠, 只係顏色唔同 :021:

第2張同來福仔係幾似, 不過佢應該係Light Grey, 而來福係Silver Grey Dominant Spot Banded
crystal_xd 2009-12-12 11:15:16 PM
......來福媽降臨.....:023:

快速發帖