隻倉鼠係隻腳到趺左落地~
之後個鼻流血~即時已止血!
事發過左2-3日~
佢而家個鼻紅左!耳仔下垂~
但很食野~很飲水~
但成日係間屋入面!唔出黎~
除左食野時會出黎~

照而家情況~
而家應該點做?
佢有冇事~??
佢會唔會死?
Winnie 2009-12-15 05:59:33 PM
擔心不如睇醫生啦!有沒有事也好,買過安心,而且你也說曾流算血,可大可小,不過去不去睇醫生,最終決定在於你怎想.
q1w2e3r4 2009-12-15 07:10:22 PM
每次聽到呢d news 都好唔開心,希望主人會好好愛護佢地啦..唔好俾佢地受傷!
poliarma 2009-12-15 08:15:03 PM
希望你隻鼠快d 冇事啦...
不過你快d 帶佢睇醫生...
wesky 2009-12-15 09:12:36 PM
好大機會已經內傷....
gina 2009-12-15 09:33:04 PM

要睇醫生啊!快點!因為鼠鼠e家好大可能有生命危險!一定要試下啊!唔好到失去佐先後悔!鼠鼠生命只得一次!同一隻鼠鼠只得一隻.v.
p.s好好珍惜同鼠鼠相處既時刻!
吃不到的蘋果 2009-12-16 11:38:04 PM
留意牠吃飯時....行走時有沒有異常
例如輕微的一拐一拐...我怕牠骨頭出事@@||

肯飲食不一定就沒事~還要留要牠的便便
teapine 2009-12-21 12:56:29 AM
我隻倉鼠bb都係係隻腳到趺左落地但係佢仲係跑好快,我都好擔心佢內傷....唉,希望你嗰隻快d好返la:041:
kenchu930 2009-12-29 10:16:25 PM
睇doctor la 唔想咁又「不翼而飛」左隻倉鼠

快速發帖