今日行下吉之島既十蚊店
竟然見到岩鼠鼠用既屋仔
雖然冇mk賣二十幾個D甘大..
但都幾好用xD'
買左2個;連金毛鼠都岩用*v*
wesky 2009-12-21 11:19:52 PM
幾好喎  好岩用啊
hh0 2009-12-21 11:40:49 PM
有時十蚊店D野都幾岩用架
仲平過pet shop 好多
呢2款都幾得意
不過透唔透氣呢
會唔會無底既好用d
asd26900200 2009-12-22 10:29:51 AM
邊間十蚊店
係唔係北角果間?
hinhin29 2009-12-22 03:49:52 PM
我去過(吉之島十蚊店)旺角附近)看看,
但是沒有,,,哭,,
果次白行一趟
yoyo_bb 2009-12-22 04:48:29 PM
#2  系ah
#3 其實有4款.透氣幾好,,但如果冇底真系會好D*v*
#4 我就系翔龍灣個間買.唔知北角果間有冇la-v-
#5 我未去過旺角附近個間..如果冇你去睇下其他地方吉之島十蚊店;
Tommy123 2009-12-22 08:31:09 PM
之前灣仔果間吉之島 $ 10 店都有得賣鼠頭屋同埋 D 食物兜 ; )
yoyo_bb 2009-12-22 08:40:23 PM
#7  嗯嗯...我都見過`
Vicky 2009-12-22 09:01:34 PM
我都買左紅色果個比自己隻熊仔鼠
仲買埋磨菇同倉鼠形比兩個FD呀~
我都係旺角果間買咋~
yoyo_bb 2009-12-22 10:04:10 PM
#9  嗯嗯..好似有四款;
真系幾底用;不過鼠鼠冬天用有D涷;
hinhin29 2009-12-22 10:05:50 PM
如果用來給 刺蝟往,,一定不夠大
yoyo_bb 2009-12-22 10:33:31 PM
#11  緊系啦;呢D專比鼠鼠用的xD
laurang_123 2010-1-4 06:24:30 PM

I buy mine in Wong "布" 果間吉之島 $ 10 店. The hole is very big ar!!(but the shape is a hamster. Other are pig, bird and mushroom!)
asd26900200 2010-1-4 07:03:21 PM
好多分店冇得賣啦
laam_iris 2010-1-12 05:29:17 PM
我上個星期都買左呢系列ge屋仔^^
我買左雞仔嗰款,本來想買倉鼠嗰款..但係唔見有/口\'''
我鼠鼠識去廁所,所以有冇底都冇問題^^
我之前用暖水洗完佢呢間屋仔,成間屋仔都暖粒粒,佢好中意呢=]

快速發帖