今日呢...
好大雨...
不過鼠鼠冇曬糧lu"
所以好大雨都要出去買糧比佢...
去到...
見到好多零食...心郁郁...
買咗面包蟲...@@唔敢掂...怕怕...
買咗瓜子啦,...買咗麥皮...
不過鼠鼠似乎唔多愛蟲蟲...= ="
最愛就係瓜子lu"
就係咁啦...
今日真係好鬼大雨...
wesky 2010-2-7 05:34:03 PM
係啊
無得出街
q1w2e3r4 2010-2-7 07:11:29 PM
是好鬼大啊..不過LZ 仲出去為鼠鼠買糧,:010:
★呀紫☆ 2010-2-7 07:45:14 PM
係牙...
冇帶遮tim"...
好彩個fd有...
【細賢】 2010-2-7 08:57:13 PM
我隻囝囝好鐘意食虫虫0.0"
★呀紫☆ 2010-2-8 06:38:55 PM
你就好啦...我果隻食食下...唔食...
好似唔多鍾意...
琳琳 2010-8-16 07:54:59 PM
唔好給好多零食好燥

快速發帖

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 登記成為會員

★呀紫☆

用戶組: 資深會員

廣告查詢|聯繫我們|Archiver|手機版|PetKD 寵物網

GMT+8, 2024-5-13 08:10 AM