1P 幣
我係養小露寶既..佢係唔比我抱所以呢我就拎個兜倒d粉諗住比佢洗白白啦.點知佢隻懶鬼又唔沖wo...所以我想請教下各位!!:002:
crystal_xd 2010-2-16 06:31:55 PM
halo,我黎打救你啦xd,
我都係就咁比佢沖,
我冇養小露寶的...sor
alexsio 2010-2-16 11:14:26 PM
~_~....唉............
mike521 2010-2-17 12:51:55 PM
佢身癢就自然沖架啦..
再唔係...令個保鮮袋..入d沙
之後放個袋係台上..放鼠鼠入去個袋到
咁佢抓下抓下就沖到
q1w2e3r4 2010-2-17 07:23:08 PM
放個沖涼盒入去.佢慢慢接觸下就會入去沖..薯仔就是咁啦^^
alexsio 2010-2-17 08:55:03 PM
咦~_~你隻鼠都叫薯仔-0-
q1w2e3r4 2010-2-17 09:07:43 PM
6# alexsio

是啊~~恭喜發財:073:
bobo1426 2010-2-17 11:30:30 PM

你試下放d粉落去,然後唔好理佢ㄧ陣,佢會自己沖架la
(我以前個隻小露寶係咁):002:
【細賢】 2010-2-18 12:31:03 AM
無論鼠鼠有冇自己碌d沙/粉...我地都要幫佢地沖多次的,,"
alexsio 2010-2-18 03:18:13 PM

就係唔知要點幫佢沖多次~_~
附送蕃茄照一張xd

IMG_0733 (Small).jpg (19.47 KB, 下載次數: 250)

IMG_0733 (Small).jpg

苛苛 2011-1-10 03:37:14 PM
下; 尒 地 佣 砂 咖-___-?
涐 值 接 佣 水 幫 佢 地 沖 咖 喎-口-..

哈; 伿 系 講 下 笑 姐-w-..
吾 知 點 解 佢 地 吾 訓 系 澗 屋 度-3-..
所 以 涐 就 燴 蔣 d 砂 放 系 澗 屋 入 面;*
芝 後 等 佢 地 自 己 沖.vov~

快速發帖