而家就黎大結局啦~唔知有冇人睇呢-0-
初初播果時我都冇咩期望= =覺得TVB 劇多數都無聊都爆....
但由於夜晚實在冇野做~係咪都會開下電視~(雖然就算開都係對住電腦聽下個電視講野)
聽聽下~又覺得套野好似幾好睇-v-++
而家就黎大結局啦~唔知廿年前個真相到底係點呢!!好想快d有得睇呀>~<!!
雖然9成都係得我自己係度up= =不喜當我發up風吧XD
單選投票, 共有 14 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
wesky 2010-4-15 07:05:11 PM
yes 幾好睇啊~~
lamzizi 2010-4-15 07:17:25 PM
我晚晚都追! 一到9點半開電視 XD
檸啡 2010-4-15 07:48:48 PM
加加埋埋都唔知有冇睇夠半集 (計埋預告片)
小鈴 2010-4-15 08:40:32 PM
不過各人有各人喜好~都就黎大結局lu~之後好似播飛女~
雖然我都想睇 蔡少芬~但係淨係套片名同佢d宣傳~總覺得是爛劇= =...
drumlouis 2010-4-15 09:34:41 PM
我都覺好睇 日日睇 =]
榮醫生好正=]
牙健__ 2010-4-16 09:17:43 AM
有睇...
好睇喔=]
珮兒 2010-4-16 12:17:42 PM
如果無線d劇都叫無聊,咁亞視真係要快d執笠啦,因為亞視完全無佢地自己出品,仲要真係買埋哂d師奶劇返黎比班師奶睇,唔怪得亞視一個月蝕3800萬啦!
(講明先,以上純粹個人意見,唔好插我> <)

講返正題,鐵馬都幾好睇架,我集集都有睇,不過今個星期日大結局lu,我都想知道個真相,唔知係咪排長都有份呢!

跟住下個星期開始都可以唔駛睇電視一排,因為之後由8點至10點半既劇,真係睇唔睇都得…
小鈴 2010-4-16 12:51:53 PM
下星期開始的確冇電視好睇= =
亞視個台~我真係完全冇睇過law-0-...不過有排我阿媽好似追亞視一套唔知乜劇= =
我睇就覺得勁無聊~佢就係都要追= =
【細賢】 2010-4-16 02:35:07 PM
我一時時..得閒冇野做緊果陣就睇,,"
檸啡 2010-4-16 06:27:35 PM
如果翡翠冇野岩睇~我多數睇J2 / NOW :012:
不過睇電視時間都由夜晚開始~
asd26900200 2010-4-16 07:22:39 PM
唔睇
勁無聊 比我會睇荃加
dargon 2010-12-27 02:23:38 PM
幾好睇啊~~

快速發帖