我隻鼠鼠有隻眼仔損左,應該仲發炎,我諗住帶佢去睇醫生

想知元朗間專一動物診所會唔會醫倉鼠?
元朗我只係知城市獸醫動物及珍禽異獸醫院會醫,,,但網上搵唔到對呢間評價,d人多數去荃灣嗰間,,

我都知大圍會醫,想搵間最近ge,因為大圍真係好遠,,我放學出到去都要好耐...
鼠鼠未出過街,都唔敢帶佢出咁遠,,
當然如果附近真係冇,我都會出大圍/ \
wesky 2010-4-25 11:54:31 PM
除左城市無啦~
laam_iris 2010-4-26 01:29:16 AM

唔該你呀=]YL呢間城市係咪算新??
上網搵過意見,都講價錢係比較貴,但品質都唔錯,,應該係講荃灣嗰間
有冇鼠友睇過YL呢間?

順帶一問要帶定幾多錢?$500夠唔夠?

唔該大家><
wesky 2010-4-26 10:05:07 AM
眼仔發炎應該識睇既

你都可以試下去藥房買呢兩隻眼藥水滴下先, 唔得先再睇
- AFLACIN EYEDROP
- Solcoseryl Eye Gel
laam_iris 2010-4-26 01:24:36 PM
我打左去城市度問,基本診金$200定$250,當然藥費另計,,,我諗算幾平,
佢眼眶紅左,眼頭損左,,而家仲濕濕地咁..
唔該哂wesky,,,呢兩隻係醫生開??
我陣間就落街睇下有冇得買,,,
wesky 2010-4-26 02:33:44 PM
yes, 我隻波波(兔)睇過眼, 都係滴呢兩隻~ 你可以試試先
laam_iris 2010-4-26 02:46:06 PM
買左Solcoseryl Eye Gel,,但唔敢即接唧落去,我用左棉花棒,,,
gelgel地咁幾好,,唔會整濕佢,,
好在佢都肯定定地俾我搽/ \冇周身郁/  \
wesky 2010-4-26 02:55:48 PM
滴完 AFLACIN EYEDROP 再滴 Solcoseryl Eye Gel
laam_iris 2010-4-26 03:08:21 PM
thx><"
AFLACIN EYEDROP 我買唔到呀/  \
只係買到Solcoseryl Eye Gel...
asd26900200 2010-4-26 11:50:31 PM
祝佢早日康復
wesky 2010-4-26 11:57:14 PM
元朗合益街市惠康樓下間藥房有得買~
laam_iris 2010-4-27 01:20:29 AM
thx=]
頭先我滴嗰時,,滴唔中佢隻眼,滴左眼邊,,
佢一手撥左仲好似lam左/________\
點算呀,,有冇事嫁

快速發帖