薯仔你唔係食就係訓..>0<唔怪得你咁肥啦.

DSCN2859 [800x600].jpg (28.4 KB, 下載次數: 70)

薯仔:「起身就梗係搵野食ga 啦..唔係咩?」

薯仔:「起身就梗係搵野食ga 啦..唔係咩?」

DSCN2860 [800x600].jpg (30.07 KB, 下載次數: 79)

薯仔:「野食就梗係厘埋一二角食架啦..」

薯仔:「野食就梗係厘埋一二角食架啦..」

DSCN2861 [800x600].jpg (22.8 KB, 下載次數: 67)

薯仔密密食..食到個身係咁震..

薯仔密密食..食到個身係咁震..

DSCN2862 [800x600].jpg (23.06 KB, 下載次數: 65)

DSCN2862 [800x600].jpg

DSCN2863 [800x600].jpg (20.01 KB, 下載次數: 67)

DSCN2863 [800x600].jpg

DSCN2865 [800x600].jpg (19.8 KB, 下載次數: 63)

薯仔:「食完野飲啖水至得..」

薯仔:「食完野飲啖水至得..」

DSCN2870 [800x600].jpg (21.83 KB, 下載次數: 80)

薯仔食完野啦..響度擦咀..真係清潔的鼠

薯仔食完野啦..響度擦咀..真係清潔的鼠

DSCN2872 [800x600].jpg (31.13 KB, 下載次數: 70)

DSCN2872 [800x600].jpg

DSCN2873 [800x600].jpg (31.76 KB, 下載次數: 69)

DSCN2873 [800x600].jpg

DSCN3267 [800x600].jpg (38.41 KB, 下載次數: 68)

薯仔2樓的屋屋..起身啦?個樣呆到呢..

薯仔2樓的屋屋..起身啦?個樣呆到呢..

DSCN3268 [800x600].jpg (23.65 KB, 下載次數: 65)

薯仔響屋仔入邊訓覺覺^^

薯仔響屋仔入邊訓覺覺^^

DSCN3270 [800x600].jpg (20 KB, 下載次數: 69)

薯仔:「天氣好熱啊..等我伸個頭出黎抖下涼至得...唔會有人影相瓜??俾人影到好樣衰ga wo」(薯爸:「XD..唔樣衰 ...

薯仔:「天氣好熱啊..等我伸個頭出黎抖下涼至得...唔會有人影相瓜??俾人影到好樣衰ga wo」(薯爸:「XD..唔樣衰 ...

DSCN3272 [800x600].jpg (43.07 KB, 下載次數: 78)

薯仔:「咦..又係呢張..有沒新鮮d ga..」(薯爸:「好野值得一睇再睇xd」)

薯仔:「咦..又係呢張..有沒新鮮d ga..」(薯爸:「好野值得一睇再睇xd」)

DSCN3273 [800x600].jpg (42.19 KB, 下載次數: 83)

DSCN3273 [800x600].jpg

DSCN3275 [800x600].jpg (29.06 KB, 下載次數: 70)

薯仔沖完涼啦你~~??爽唔爽?

薯仔沖完涼啦你~~??爽唔爽?

DSCN3276 [800x600].jpg (28.36 KB, 下載次數: 74)

DSCN3276 [800x600].jpg

DSCN3277 [800x600].jpg (26.18 KB, 下載次數: 72)

DSCN3277 [800x600].jpg

741582 2010-5-2 12:03:15 PM
薯仔好肥喎?:040:
佢住個係唔係膠箱黎架?
q1w2e3r4 2010-5-2 01:00:33 PM
2# 741582

係膠箱啊~~肥薯!^^
asd26900200 2010-5-2 02:10:34 PM
佢肥肥地好q
alexsio 2010-5-2 02:15:10 PM
好得意@@個樣呆呆地-V-
lela 2010-5-2 02:54:51 PM
我嗰隻好似仲肥過你嗰隻
lela 2010-5-2 02:59:50 PM
影張相先
coolwaifive 2010-5-3 12:19:19 AM
好Qq
q1w2e3r4 2010-5-3 12:19:24 PM
6# lela

咁勁??^^要減啦~~
741582 2010-5-3 08:25:10 PM
薯仔養左幾耐呀!~
q1w2e3r4 2010-5-4 11:52:46 PM
10# 741582

近一年lu...
pearlclover 2010-5-14 06:09:43 PM
It is like a ball of fur...very cute:048:
q1w2e3r4 2010-5-15 10:07:36 PM
12# pearlclover

THX Q..^^
醉愛hamster~ 2010-5-15 10:59:03 PM
哇,你隻鼠鼠食完又sleep,sleep完又食,真係服左佢...不過我隻鼠鼠都係咁..^^哈
q1w2e3r4 2010-5-16 11:46:37 AM
14# 醉愛hamster~

個轉轉俾左佢用黎oh 尿尿用- -..

快速發帖