鬥呆, 媽媽絕對唔夠天使仔鬥!

我向左呆!

再向右呆!

唔知點解, 呢排放親天使仔係櫈仔上面玩, 佢都係咁發呆!

天使仔會keep一個pose呆一陣, 再轉另一個pose再呆!

唔通咁pro又想做靚模? 識轉pose比人影?

今次張張相佢都係呆緊個時影嫁, 證明佢轉左好多次pose
(天使仔有一隻手係純白嫁~)

不過, 今期搞笑之最都係你啦!天使仔, 你做咩個樣咁驚青呀?

天使仔雖然唔多好呢個搖搖板, 不過呢排都見佢耐唔耐會訓係上面一陣~

alexsio 2010-5-2 06:38:30 PM
@v@好得意bo@@
asd26900200 2010-5-2 07:53:41 PM
佢地好得意呀
lela 2010-5-2 08:53:35 PM
佢地好cute:070:
sharonlai1029 2010-5-2 09:26:15 PM
天使仔係一隻鼠鼠黎至喎...
Winnie 2010-5-2 10:24:20 PM
真好,定定的給你影,我的小寵影video多,很難才影到相。
wesky 2010-5-2 11:36:45 PM
支持左一下
多謝分享
q1w2e3r4 2010-5-3 12:18:30 PM
鼠鼠呆呆地最得意ga la
倉鼠超人 2010-5-3 04:07:07 PM
好可愛呀:023:
godnam 2010-5-4 04:58:51 PM
好靚呀d相影得,,
好得意呀=v=!
嫣嫣;) 2010-5-24 04:07:17 PM
講真你個搖搖板o係邊到買:p
我好想比冬甩仔玩木玩具.w.
但係搵極都搵吾到.__.v sosad.
黑布娃娃 2010-6-13 09:36:10 PM
你隻熊仔好可愛~d毛好令呀~
我見mk既熊仔都唔係咁令~好難我至搵到令既熊仔~
、眼淚娃娃' 2010-6-26 08:37:50 AM
好得意-0-`
牙米 2010-7-14 01:30:34 AM
太可愛
望住你;;吶~做咩!?
$tefani 2010-11-14 02:42:28 PM
好識擺pose,好得意呀!!

快速發帖