香港皆朋友大家好吖!我都系講粵語架,我準備系大陸開間專賣進口倉鼠用品的鋪頭。。系度順便問下大家,香港邊度賣倉鼠用品好架?我離香港比較近,所以容易入貨囖!拜託大家啦
Kelvin倉鼠 2011-1-15 08:40:20 PM
點解我上傳唔到相到相冊度皆?系咪沒拉我入會員吖?我好多我自己D超Q倉鼠照噢
asd26900200 2011-1-15 09:54:46 PM
用品較多地方就有旺角I love rabbit
你由邊到出發?
Kelvin倉鼠 2011-1-16 12:05:15 AM
I love rabbit系旺角邊度架?金魚街?準確地址呢?
asd26900200 2011-1-16 12:46:59 AM
I love rabbit系旺角邊度架?金魚街?準確地址呢?
Kelvin倉鼠 發表於 2011-1-16 12:05 AM

旺角通菜街(金魚街)158號B舖
Kelvin倉鼠 2011-1-16 11:40:35 AM
唔該曬。。。
eva0101 2011-2-8 07:01:16 PM
係鋪頭入貨邊有錢賺架  要同代理入貨先得架  不過冇鋪頭 代理又唔會俾貨你喎
香港賣d貨好多大陸都有得賣架喎  只不過唔知係咪正貨啫
係香港入貨持返大陸賣  一定唔平  我驚冇人幫你買
I love rabbit賣既野好多都係"寵物幹線Pet-link"   
"寵物幹線Pet-link"係大陸都有代理  價錢平過香港 而且仲易入貨
eva0101 2011-2-8 07:07:47 PM
不過如果你黎開香港不妨去金魚街行下  
建議你去e度睇下
http://www.exotic-pets.net/index_topic.php?did=120211&didpath=/120211
貨品
http://www.exotic-pets.net/index_topic.php?did=114527&didpath=/114258/114527

有d貨其他鋪未必有得賣  例如Sanko wild21CM滾輪   好似全港只有佢同I love rabbit有賣
佢D野有d仲平過I love rabbit

快速發帖