你們好,
我隻鼠鼠下額有紅有腫醫生話要做手術,請問有無人知道如囡囡唔做手術,我有無方法令佢好番?我好擔心   唔知點算好,有無方法幫囡囡

唔該
wesky 2011-3-19 12:13:58 PM
醫生都答左你
hamstertroy 2011-3-19 02:14:49 PM
醫生話係瘤? 睇邊個醫生? 鼠寶年紀幾大?
Pa13 2011-3-19 11:38:47 PM
醫生話要放膿,我睇大圍珍禽異獸及寵物醫院。囡囡已有一嵗多,現在我都唔知點算好
自從囡囡病咗,我好擔心,每日沒有開心過我唔知點樣會做令到過紅腫地方消腫。
請大家幫幫我,教我如何處理?
手術費實在太貴,我真得付擔不起
jojo199749 2011-3-20 11:37:03 AM
女女而經可以話係高0黎;
平時鼠鼠食藥而經係好大既負擔;
如果一定要女女去做手術既話;
我唔係幾贊成;
唔係自唔自私既問題;
而係我覺得女女禁大啦仲要去做一戈禁大既手術
我戈人認為生存率唔高
iko 2011-3-21 06:56:31 PM
我近日都發覺我隻鼠嘴下面位置好似有D紅左,
腫腫地咁,我都5知咩黎..@@點算好
Pa13 2011-3-21 10:17:38 PM
回復 iko 的帖子
怏D同佢睇醫生,如果遲咗就好難醫,我現在給抗生素及消炎止痛藥給我囡囡。
多点時間陪伴她.每天給她吃白麵包
我希望囡囡未離開我之前,給她多d幸福

iko 2011-3-24 05:33:16 PM
回復
怏D同佢睇醫生,如果遲咗就好難醫,我現在給抗生素及消炎止痛藥給我囡囡。
多点時間陪 ...
Pa13 發表於 2011-3-21 10:17 PM

我都同佢睇左E生啦,但佢係俾藥水我餵,我隻鼠鼠成日爭扎唔肯飲=,=

快速發帖