今日去幫我兩隻鼠鼠睇醫生...Dr. Betty既醫術同醫德簡直一絕, 同大圍個d所謂名醫真係差得遠
首先...佢有好肯定既定論, 對自己的判斷好有信心, 唔似個d話病因有多種可能, 自己都唔肯定係邊種
其次...佢又唔會無啦啦同你做不必要既化驗, 好似驗屎驗尿驗毛咁, 根本係多餘, 到埋單d化驗費加埋嚇死你
我有隻熊仔鼠眼睛少少發炎, 小問題一個, 診金=$250, 眼藥水=$80
我有隻倉鼠耳仔生粒粒, 全身檢查後, 話係疣之類個d(佢話即係我地人老時面上就自然會生出個d粒粒差不多), 幾隻鼠中就有一隻會生, 但無損健康同胃口, 手術係不必要, 做左反而仲有危險, 佢話鼠鼠可以繼續健康生活, 診金=$120 (佢居然連基本診金$250都可以收少我一半有多, 因為佢話我咩都無同佢做過, 我只係同你講番呢種疣既資料) 我肯定如果比出面個d, 驗完一大堆昂貴野後, 可以同你講話其實無咩可以做到, 照收你正價診金+一大堆化驗費用, 我自己以前就中過好多次招

以上絕對係我之前睇過其他診所獸醫同今次係九龍城睇完Dr. Betty後所得比較的經驗, 絕對無亂作成份
我係呢度希望可以比個信心大家, 鼠鼠有事...九龍城動物醫院既Dr. Betty絕對係一個好好的獸醫, 佢只會做真正有需要的, 唔會呃你做埋d無謂野去呃你錢, 同埋佢真係好有耐性好有愛心同好有醫德

仲有, 外國人獸醫唔一定係好, Dr. Betty雖然係香港人黎, 佢相比起我之前睇過既四位所謂專業外國名醫, Betty佢絕對係一個信心保證

最後勸各位鼠友, 特別係無去過睇獸醫經驗既鼠友, 鼠鼠有病就睇Dr. Betty, 我相信佢一定會為你有病既鼠鼠做最適當既事!!!收費絕對係公道

yoruko 2011-4-16 12:51:18 AM
有無地址?...都ok啵唔會收太貴...
J.Milner 2011-4-16 12:55:09 PM
九龍城啟德道24-26號地鋪
附近有好多巴士去度, 行過去兩分鐘都唔駛
J.Milner 2011-4-16 01:09:02 PM
我過幾日scan個張單據比大家睇以示公證!!
dargon 2011-4-19 07:40:44 PM
係?多謝分享!
J.Milner 2011-5-4 07:22:23 PM

隔左成3星期先記得post番張診症單上黎證明我無誇大事實...哈哈

J.Milner 2011-5-4 07:24:40 PM
不過好似已經無人留意==
黑布娃娃 2011-5-8 08:37:25 PM
我隻熊仔既眼都少少發炎....嗚
J.Milner 2011-5-8 09:28:24 PM
回復 黑布娃娃 的帖子

我個隻係對d墊料敏感所以發炎...
你試下用d同暖水同佢抹下會唔好會好D

黑布娃娃 2011-5-9 08:56:55 PM
係咪要book時間嫁?? 希望唔會好貴啦
J.Milner 2011-8-16 08:28:22 PM
黑布娃娃 發表於 2011-5-9 08:56 PM
係咪要book時間嫁?? 希望唔會好貴啦

Push下個post先...

當然要book啦...Dr.Betty同Dr. Ma都係一個好好既獸醫

但佢地d期好full下...你要同d接線職員誇大少少病情, 先可以快d睇.....

快速發帖