有人用過倉鼠用索帶嗎?好用嗎?難用嗎?
我見太子有賣~想買1條給我家熊仔鼠

eva010 2011-6-17 11:41:04 AM
有 好用  五十元
BiBi 2011-6-17 01:46:45 PM
五十蚊? 好貴…
黑布娃娃 2011-6-17 01:56:07 PM
我都想買~但會唔會好易俾佢走返出黎~??
呠呠子 2011-6-17 11:03:06 PM
倉鼠吾會覺得辛苦ma?
eva010 2011-6-18 11:19:07 AM
如果你隻不肯幫  佢會辛苦   我試過
BiBi 2011-6-18 06:10:56 PM
旺角金魚街有間叫「動物園」有得買!(係商業大廈入面)
y5i18 2011-6-18 07:23:51 PM
動物園係邊度架??
我想帶鼠仔出去唔好咁易同我走失~
其實唔會用力拉住佢走~
因為始終鼠鼠唔同狗仔識跟住主人行~
nelson 2011-6-19 01:07:09 PM
好貴丫,,放隻鼠出去會驚畀人踩死,同埋我諗佢個好抗拒,去咬條繩= =
eva010 2011-6-19 01:40:05 PM
203037_100000161144602_377259_n.jpg 211901_100000161144602_5049174_n.jpg
呀茂整餅餅 2011-6-19 08:50:41 PM
eva010 發表於 2011-6-19 01:40 PM

有咩用?_?
黑布娃娃 2011-6-19 10:22:14 PM
eva010 發表於 2011-6-19 01:40 PM

係咪cool住前面果2隻手呀~??

eva010 2011-6-20 02:05:49 PM
回復 黑布娃娃 的帖子

no

y5i18 2011-6-21 10:39:46 PM
好似5花大綁~好犀利阿~隻鼠鼠好似無咩反應唔抗拒咁~
BiBi 2011-6-30 05:16:26 PM
回復 y5i18 的帖子
動物園係旺角金魚街,不過金魚街吟大,行完整條街就會見到ga啦!

快速發帖