all 左好多毛出黎  久唔久都有all 但係呢3日 特別多

今日仲 all 左 一條 9粒 有毛串住 d 屎屎

叻呀
花芝媽 2011-8-31 02:29:08 AM
甘要趕d梳毛啦  @@  換緊毛毛?
winter 2011-8-31 02:37:43 AM
唔似換緊毛wo

一日 同佢梳2次毛    身體冇咩毛甩

覺得係 圍巾d毛  圍巾唔俾人梳   成日 都見到 有一汁汁 d毛 凸左出黎   
smallsuishan 2011-8-31 10:28:40 AM
咁你真係要幫兔兔多D梳毛
因為太多毛食左落肚 都有機會腸停的
katy 2011-8-31 11:01:52 AM
間唔中都見到有毛毛的便便
開頭仲以為係發莓…

比多D草、多D時間佢郁下跑下吧
charinemarie 2011-8-31 08:00:24 PM
我家吉仔未試過屙d毛出來wo...
smallsuishan 2011-8-31 08:04:50 PM
D毛唔會一條條柯出黎
係會MIX左係D便便度!!~

nan0kay 2011-9-2 01:01:19 AM
我家女女都試過屙毛毛串屎仔..不過就無咁誇張串咁多粒...
不過佢果排係換毛..我梳極佢都仲甩...所以先會俾佢食左D毛毛落肚...
而家換到7788啦...又唔多覺有毛毛串屎屎出現`
iloverabbit 2011-9-2 09:10:26 PM
我會係兔兔換毛期嘅時候比佢食毛膏,
wesky 2011-9-2 09:29:30 PM
iloverabbit 發表於 2011-9-2 09:10 PM
我會係兔兔換毛期嘅時候比佢食毛膏,

去毛膏係無用架! 唔好再餵,  平時食多d 乾草已經排到毛

快速發帖