1P 幣
有一盒盒的SANKO WILD 管道有10條

唔知有冇人買過?

好用嗎?

?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$?$

能接上SANKO WILD 的高身手提籠嗎?
hamstertroy 2011-9-7 09:22:27 PM

我都有買紅藍各1盒~

SANKO WILD自己D籠係一定合用
see012012 2011-9-8 04:46:51 PM
幾錢到
hamstertroy 2011-9-9 07:19:36 AM
5X蚊一盒
see012012 2011-9-9 06:42:11 PM
我岩岩買了 但裝上高身手提籠之後

差一個 唔知有冇得買一個
hamstertroy 2011-9-10 12:13:27 AM

1X蚊2個, 一盒5X蚊10個就抵D

你唔好用手提籠養鼠喎, 手提籠太細
see012012 2011-9-10 07:50:54 AM
但我都覺得你個膠箱唔錯 但係唔識整水樽 轉轉等 又唔想整欄個箱
hamstertroy 2011-9-10 06:48:36 PM

水樽很簡單, 用S勾, 鐵線, 鍊等等就可以了, 好容易~
不過要確保箱子夠高和水瓶附近沒有其他小窩等等能夠讓鼠寶擅自爬出來的東西!!

至於轉轉, 我膠箱個21cm轉係咁上~
用燒熱的螺絲批篤開, 再用小交剪同大交添剪轉轉轉, 之後用界刀磨返靚.
如果係17cm個D鑽個窿細好多仲會易好多

真係唔想上轉的話可以試下用腳架

快速發帖