獅子兔叫涼粉
賓尼兔係曲奇

耳仔離奇升起:)
耳仔離奇升起了@_@?

普京 2011-9-16 10:16:34 PM
涼粉同曲奇都好令^^
係仔仔定女女呀
bearbearbear 2011-9-16 10:40:45 PM
普京 發表於 2011-9-16 10:16 PM
涼粉同曲奇都好令^^
係仔仔定女女呀

多謝
涼粉係女仔,曲奇係男仔<3
Wandywan 2011-9-16 10:56:11 PM
兩隻都好可愛!絕育未呀?
bearbearbear 2011-9-16 11:10:08 PM
Wandywan 發表於 2011-9-16 10:56 PM
兩隻都好可愛!絕育未呀?

未呀,佢地一隻4個月,一個2個半月,未可以絕育住
kkklon 2011-9-16 11:30:21 PM
我記得4個月既兔兔已經有生育能力~
都係分開養好D,,,日後習慣左UN UN 就煩啦~
一黎可以知道邊個健康,,邊個病~~
bearbearbear 2011-9-16 11:40:04 PM
kkklon 發表於 2011-9-16 11:30 PM
我記得4個月既兔兔已經有生育能力~
都係分開養好D,,,日後習慣左UN UN 就煩啦~
一黎可以知道邊個健康,,邊個 ...

但係佢地一齊慣左,分開佢地好似好殘忍: (
女仔4個月姐,男仔2個半月炸,應該都未有事住掛??
遲D一次過帶去絕育.....
wesky 2011-9-17 12:41:28 AM
女仔四個月大就可以懷孕架啦
到你見到佢地 un un 就已經太遲, 等佢地絕左育再bond 返
花芝媽 2011-9-17 12:57:23 AM
等到佢地un左先分開就慘嫁啦     搞出人命嫁...
幾個月好快過   
bearbearbear 2011-9-17 01:34:14 AM
wesky 發表於 2011-9-17 12:41 AM
女仔四個月大就可以懷孕架啦
到你見到佢地 un un 就已經太遲, 等佢地絕左育再bond 返 ...

咁男仔呢....
bearbearbear 2011-9-17 01:34:51 AM
花芝媽 發表於 2011-9-17 12:57 AM
等到佢地un左先分開就慘嫁啦     搞出人命嫁...
幾個月好快過

其實之後佢地事隔幾月再相見會否唔記得對方...
nan0kay 2011-9-17 01:38:11 AM
分開籠養唔會殘忍架`不過記住一定要籠拍籠...唔係佢地會唔開心`
樓主與其驚分開佢地唔一齊住會殘忍, 不如驚一陣搞出兔命果陣仲殘忍啊~
花芝媽 2011-9-17 01:39:24 AM
bearbearbear 發表於 2011-9-17 01:34 AM
其實之後佢地事隔幾月再相見會否唔記得對方...

no..  我對女分籠個陣    佢2個仲會行埋去籠到     要另1隻lam lam  仲會貼住籠邊訓  ...  
不過你又唔係搬佢去第2到 ...      佢地都會見到面嫁嘛

不過佢2個住返1齊個陣 要比返少少時間佢地習慣下 個屋企要同人分XD
bearbearbear 2011-9-17 02:08:15 AM
花芝媽 發表於 2011-9-17 01:39 AM
no..  我對女分籠個陣    佢2個仲會行埋去籠到     要另1隻lam lam  仲會貼住籠邊訓  ...  
不過你又唔係 ...

死啦,無位籠拍籠
只能樓上樓下=((點算
因為我其中一個籠已經32吋了...- -"""
花芝媽 2011-9-17 03:46:20 AM
bearbearbear 發表於 2011-9-17 02:08 AM
死啦,無位籠拍籠
只能樓上樓下=((點算
因為我其中一個籠已經32吋了...- -""" ...

有冇野 通窿又可以欄住佢地 甘佢地出黎玩又會望到大家   但又唔會怕到時UNUN

快速發帖